Salmelan koulu
» KAURAMOOTTORILLA KOULUUN! -teemaviikko 25.-29.4.2016
» Jääpeliviikko siirtyy
» Jääpeliviikko
» Näytä kaikki otsikot


 

Salmelan koulu
Salmelantie 2
88600 SOTKAMO
Puh. (08) 6155 8161
Fax. (08) 6155 8164
salmelan.koulu[a]sotkamo.fi


 

Salmelan koulu

Tervetuloa Salmelan kotisivuille!

Salmelan koulu sijaitsee Sotkamon keskustassa kauniin Pirttijärven rannalla. Koulua on peruskorjattu ja laajennettu muutamia vuosia sitten. Siksi Salmelan koulu on nyt hyvä ja myös viihtyisä työskentelypaikka sekä lapsille että aikuisille.

Salmelan koulussa on tällä hetkellä lähes 300 oppilasta ja 25 opettajaa. Lisäksi koulussa on muuta henkilökuntaa niin, että aikuisia on yhteensä nelisenkymmentä. Salmelan koulussa työskentelee päivittäin siis kolme ja puolisataa eri-ikäistä ihmistä.

Koulussa on sekä yleisopetuksen että eritysopetuksen luokkia sekä pienryhmiä.

 

Salmela School

Welcome to the pages of  Salmela School!

Salmela School is located in the centre of Sotkamo by the beautiful Lake Pirttijärvi. The school building was renovated and extended some years ago. Therefore it is today a good and also comfortable place to work for both children and adults.

At present the school has about 300 pupils and 25 teachers. Together with the other staff there are about 40 adults in Salmela. So every day around 340 people of different ages are working in our school.

We have all kinds of classes in our school –  bigger ones in general education and small groups for children with special needs.        


 
CopyrightKäyttöehdotYksityisyyden suoja Sotkamon kunnan opetustoimi