Anna Hanski tähdittää musiikkinäytelmää Sotkamossa

Sotkamon työväentalon valtaa perjantaina 9.9.2022 kello 19 alkaen 1970-luku ja 70-luvun musiikki, kun Anna Hanski ja Eero Enqvist saapuvat esittämään Virpi Haataisen näytelmän b-puoli.

Miriam (Anna Hanski) haluaa laulaa. Hän kohtaa Maran (Eero Enqvist), managerin, joka lupaa avata Miriamille ovet tähteyteen. Miriam pääsee Maran mukana elämänsä kiertueelle eli matkalle syvälle suomalaiseen mielenmaisemaan.

Anna Hanski tunnetaan paitsi suosittuna suomalaisena iskelmälaulajana myös näyttelijänä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Kotiviini, Jos et sä soita sekä Tunteisiin (Salatut elämät -sarjan tunnuskappale. b-puoli -näytelmässä Anna Hanski esittää Miriamia ja Eero Enqvist esittää kokonaista 11 roolia. Eero Enqvist on näyttelijä, joka on esiintynyt mm. Savonlinnan kaupunginteatterissa, Ahaa -teatterissa ja lukuisissa teatterityhmissä Helsingissä. Hän on myös voittanut Kajaanin Runoviikoilla Vuoden nuori lausuja – palkinnon.

Virpi Haatainen, käsikirjoittaja ja ohjaaja, on kirjoittanut lukuisia näytelmiä, joita on esitetty mm. Espoon kaupunginteatterissa, Oulun kaupunginteatterissa ja Tampereen teatterikesässä. Hän on kirjoittanut ja ohjannut mm. komedian Korot kattoon, näyttelijöinään Ria Kataja ja Minna Kivelä.

Näytelmän muusikkoja ovat Dan Antone ja Aku Nyyssönen. Esityksen musiikki koostuu naisartistien levyttämistä iskelmistä. Esityksen kesto on noin 2 tuntia ja se sisältää väliajan.

Ennakkolippuja on saatavissa Sotkamon kunnanviraston infosta ma-pe klo 9-11 ja 12-15. Lippuja saa myös Sotkamon työväentalon ovelta tuntia ennen esitystä.

Lisätietoja antaa:
Sotkamon Kulttuurituottaja Marko Karvonen
| marko.karvonen@sotkamo.fi | P. +358 44 089 5033