Kasvomaskijako siirtyy työväentalolle

Sotkamon kunta jatkaa kasvomaskien jakamista heikoimmassa asemassa oleville vähävaraisille kuntalaisille Sotkamon työväentalolla osoitteessa Akkoniementie 3, 88600 Sotkamo.

Kasvomaskeja jaetaan keskiviikosta 2.9. alkaen Sotkamon työväentalolla. Kasvomaskeja jaetaan jokaisena arkipäivänä (ma-pe) klo 9.30-12.30. Ilmaiset kasvomaskit ovat tarkoitettu heikoimmassa asemassa oleville vähävaraisille. THL:n ohjeistuksen mukaisesti kunnat on velvoitettu huolehtimaan, että maskeja on saatavilla ilmaiseksi kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville vähävaraisille. Kainuun soten pandemiapäällikkö Olli-Pekka Koukkari muistuttaa, että ilmaiset maskit on tarkoitettu vähävaraisten kuntalaisten suojaksi.

– Joka tulee toimeen ja hiukankaan varallisuutta on, niin ostakoon omansa. Niitä ei missään nimessä ole varattu siten että kaikille riittäisi, vaan kuten pääministeri totesi, lähtöolettama on, että kukin maksaa maskinsa itse, ja vain kaikkein vähävaraisimpia tässä tuetaan, pandemiapäällikkö toteaa.

Kasvomaskeja jaetaan heikoimmassa asemassa oleville vähävaraisille ensi viikolla myös Sotkamon seurakunnan diakoniatyössä. He tiedottavat asiasta tarkemmin omissa kanavissaan.

Lisätietoja:
Airi Hyvönen
ateria- ja siivouspalvelujohtaja
airi.hyvonen@sotkamo.fi
044 750 2241