Kasvua & Kauppaa Kainuussa verkostoitumistapahtuma 18.11. yhdistää kainuulaiset kasvuhakuiset yritykset

Sotkamon kunta järjestää kainuulaisille yrityksille verkostoitumistapahtuman
Kasvua & Kauppaa Kainuussa. Tapahtumassa kuullaan kainuulaisien yrittäjien kasvutavoitteista, yhteistyömahdollisuuksista ja luodaan konkreettisesti yhteistyöverkostoja. Tapahtuma järjestetään 18.11.2022 klo 9.15 alkaen Break Sokos Hotel Vuokatissa.

Tapahtuman tavoitteena on yhdistää kainuulaiset kasvuhakuiset yritykset verkostoitumaan, luomaan uusia yhteyksiä ja löytämään yhteisiä liiketoimintamahdollisuuksia. Kainuussa on useita erilaisia kasvavia toimialoja, joiden potentiaali on tulevaisuudessa yhä useamman palveluntarjoajan ja asiakkaan mahdollisuus. Tilaisuudessa kohtautetaan nämä toimijat keskenään. Matchmaking -osuudessa järjestetään tapaamiset potentiaalisten asiakkaiden, yhteistyö-kumppaneiden ja palveluntarjoajien kesken. Eli tilaisuudessa ei vain puhuta yhteistyöstä, sitä myös tehdään.

Tilaisuuden järjestäjän roolissa Sotkamon kunnan yritysasiantuntija Kari Backman tiivistää: ”Tarkoituksenamme on saada inspiroiva ja tuottoisa tapahtuma yrittäjille, jotka janoavat kasvua. Tapahtumassa ei pelkästään myydä vaan etsitään omalle liiketoiminnalle sopivia kumppaneita, jotta päästään yhdessä tavoitteisiin!”

Tapahtumaan voi ilmoittautua ja sopia tapaamisia 17.11.2022 klo 14 saakka osoitteessa https://businessmaker.fi/kasvuajakauppaaKainuussa

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kainuun Liiton kanssa.