Kirjaston kesäaukioloajat sekä muuta asiaa

Kirjasto siirtyy kesäaukioloaikoihin 1.5. alkaen, jonka lisäksi tietoa asiakastietokoneista ja elokuvakokoelman muutoksista.

Kirjasto siirtyy kesäaukioloaikoihin 1.5. alkaen ja ne jatkuvat elokuun loppuun saakka. Aamupäivien itsepalveluaika jatkuu myös kesällä, eli kirjastoon pääsee klo 9 alkaen. Itsepalveluajan käytännöistä voit lukea lisää tietoa tältä sivulta. Kesän aukioloajat ovat seuraavat:

ma-ti klo 9-19
asiakaspalvelu klo 12-19
ke-pe klo 9-16
asiakaspalvelu klo 10-16
la-su suljettu

Asiakastietokoneiden kirjautumiskäytäntö on muuttumassa lähiaikoina. Jatkossa koneelle kirjaudutaan oman kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Puuttuvan PIN-koodin saa asiakaspalvelusta. Vierailijoille, joilla ei ole Sotkamon kirjaston kirjastokorttia, annetaan asiakaspalvelusta omat tunnukset. Osa tietokoneista on mahdollisesti poissa käytöstä, kun uutta ohjelmaa otetaan käyttöön, joten tämä on hyvä ottaa huomioon kirjastossa asioidessa, ja tarvittaessa voi etukäteen varata ns. tunnin koneen omaan käyttöön. Muutoksen aikataulusta ei valitettavasti ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa.

Elokuvakokoelmaan tulee uutena hyllypaikkana nuorten aikuisten elokuvat, joka löytyy lasten- ja nuorten elokuvahyllyn toiselta puolelta. Nuorten aikuisten elokuviin siirtyy osa aikuisten osaston elokuvista, joten mikäli etsimääsi elokuvaa ei löydy, kannattaa kurkata uuteen hyllypaikkaan tai kysyä asiakaspalvelusta.