Liikuntatoimen muutokset 1.1.2020 alkaen

Sotkamon liikuntatoimessa on tapahtunut muutoksia 1.1.2020 alkaen.

Liikuntatoimenjohtajana toimineen Helka Leimu-Pelkonen on siirtynyt toisen työnantajan palvelukseen 1.1.2020 alkaen. Tästä syystä on tullut ajankohtaiseksi tarkastella Sotkamon kunnan liikuntapalveluja uudelleen.

Toimintojen uudelleen tarkastelemisen yhteydessä on tultu johtopäätökseen, että on tarkoituksenmukaisempaa siirtää liikuntatoimi takaisin sivistyksen toimialan alaisuuteen koulutus-, kurssi- ja ohjaustoiminnan osalta.

Ohjaus-, opetus- ja kurssitoiminta liitetään kansalaisopiston osaksi syyslukukaudesta 2020 alkaen, uimaopetus perusopetukseen 1.1.2020 alkaen ja liikunta-avustukset, tapahtumat sekä paikallinen liikunnan koordinointi on erillinen liikuntapalvelujen osa vapaa-aikapalveluissa 1.1.2020 alkaen.

Liikuntatoimenjohtajan virka jätetään toistaiseksi täyttämättä ja kansalaisopistossa liikunnan toimien nimikkeet ovat liikuntakoordinaattori ja liikunnan suunnittelija-ohjaaja. Uimaopettajat jatkavat uimaopetusta entiseen tapaan perusopetuksen puolella.

Liikunta-alueiden hallinnointi ja kunnossapito jää edelleen teknisen toimialan alaisuuteen. Liikunta- ja puistoalueista vastaavat Hannu Järvinen ja Ari Pöllänen.

Yhteystiedot:

Liikunta- ja puistoalueet:

Uimaopetus:

  • Mirjam Knut von Hertzen, uimaopettaja
    p. 044 750 2070
  • Emmi Maunuksela, uimaopettaja

Sotkamon kunnan liikuntapalvelut
Ossi Pulkkinen