ROJEKTI-rahoitushaku nuorille omien ideoiden toteuttamiseen

Elävä Kainuu LEADER ry on avannut yhteistyössä toiminta-alueensa kuntien kanssa ROJEKTI-rahoitushaun 12-29–vuotiaiden nuorten omien ideoiden toteuttamiseen. Rahoitusta on myönnetty jo vuodesta 2018 lähtien ja kokemukset nuorten toteuttamista rojekteista ovat olleet erittäin positiivisia.

Rahoitettavat rojektit voivat olla joko yleishyödyllisiä tai yritystoimintaan liittyviä. Yleishyödyllisissä rojekteissa hakijana tulee olla vähintään kolmen nuoren muodostama ryhmä, kokeilu-/harjoitusyritysrojekteihin rahoitusta voi hakea yksittäinen nuori. ROJEKTI-rahoituksen tavoitteena on tukea nuorten omaehtoista toimintaa sekä kannustaa nuoria ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan itseään kiinnostavia asioita. Pienetkin asiat voivat olla tekijöilleen suuria – tai niistä voi kasvaa sellaisia – mutta tärkeintä on osallistua, tehdä, kokea ja oppia. Ja kuka tietää, vaikka idean avulla jopa työllistää itsensä.

Tietoa Rojekti-rahoitushausta nuorille 2022.

ROJEKTI-rahoituksen hakua on uudistettu tälle vuodelle. Kevään hakujakson 19.4.-31.5.2022 aikana saapuneet hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ns. jatkuvasti. Tällä pyritään nopeuttamaan päätöksentekoa ja rojektien käynnistämistä. Mikäli jaettavissa olevasta 8 900 € kokonaiskehyksestä jää kevään jälkeen rahoitusta jäljelle, avataan syksylle uusi hakujakso. Lisätietoa rahoituksesta ja sen hakemisesta löytyy osoitteesta www.kainuuleader.fi/rojekti. Sivulta löytyy myös aiempina vuosina rahoitusta saaneet rojektit – kannattaa käydä tutustumassa!

Lisätiedot:
Paula Seppänen
toiminnanjohtaja
Elävä Kainuu LEADER ry
040 1562 210
paula.seppanen@kainuuleader.fi