Sotkamon ja Vuokatin ympärivuotisten ulkoiluolosuhteiden kehittämisessä mukana alueen yrityksiä ja yksityishenkilöitä

Kota mäntymetsässä.

Sotkamon kunnan ympärivuotisten ulkoilureittien kehittämisessä on käynnistynyt uudenlainen toimintamalli alueen yrittäjien, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden keskuudessa. Useat matkailuyritykset, kauppiaat sekä yksityishenkilöt ovat jo halunneet olla mukana Sotkamon ja Vuokatin ulkoiluolosuhteiden kehittämisessä vapaaehtoisen kannatusmaksun avulla. Kannatusmaksun avulla voidaan edistää yhdessä kaikkien alueen matkailijoiden, kuntalaisten ja yhteistyökumppaneiden henkilöstön olosuhteita, joilla vahvistetaan alueen vetovoimaisuutta.

Mukana olevat tahot

Yhdessä matkailu- ja muiden yritystoimijoiden kanssa uudistettu kannatusmaksumalli mahdollistaa mukana olevien kumppaneiden vapaan käyttöoikeuden sovittavien latujen, reittien ja moottorikelkkaurien käyttöön. Sotkamon kunta tarjoaa kumppaneille kattavat kartat, seinätaulut ja muut tunnisteet käyttäjille, sekä muut yhteisesti sovitut materiaalit.

Sotkamon kunta kiittää tähän mennessä mukaan lähteneitä matkailu- ja muita yritystoimijoita sekä yksityishenkilöitä heidän osallistumisestaan. Oli kyseessä sitten yritys, yhdistys tai yksityishenkilö, jokainen panos on arvokas ja merkityksellinen. Yhteistyömme avulla kehitämme Sotkamon ja Vuokatin liikuntaolosuhteita sekä edistämme yhdessä myös alueen elinkeinoelämää.

Lue lisää 10.10.2023 tiedotteestamme ja liity mukaan vahvistamaan ympärivuotisia ulkoiluolosuhteita. Tutustu maksuohjeisiin tästä.

Päivittyvä kannatusmaksun maksaneiden lista.

Lisätietoja
Harri Helenius, tekninen johtaja, harri.helenius@sotkamo.fi, p. 0447502491
Hannu Järvinen, puisto- ja liikunta-alueiden päällikkö, hannu.jarvinen@sotkamo.fi, p. 0447502042