Sotkamon kirjaston uusi verkkokirjasto on avattu!

Tutustu uudistuneeseen verkkokirjastoon!

Verkkokirjastossa voit hakea Sotkamon kirjaston aineistoja, uusia lainojasi, tehdä varauksia, päivittää omia tietojasi sekä tehdä suosikkilistoja ja asettaa uutuusvahteja. Lisäksi sieltä saa tietoa kirjaston ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.  Uusi verkkokirjasto toimii hyvin myös mobiililaitteilla.

Verkkokirjasto löytyy osoitteesta: sotkamo.finna.fi

Käytössäsi olevat tunnukset (kirjastokortin numero ja pin-koodi) toimivat myös uudessa verkkokirjastossa. Jos sinulla ei ole vielä verkkokirjastotunnuksia, saat ne kirjastokäyntisi yhteydessä.

Uusi verkkokirjasto on osa Finna-palvelua. Finnan kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto. Valtakunnallinen Finna.fi on arkistojen, kirjastojen ja museoiden yhteinen verkkopalvelu, joka tarjoaa yhdellä kertaa pääsyn yli 13 miljoonaan valokuvaan, esineeseen, kirjaan, taideteokseen ja muuhun aineistoon. Kaikkiaan mukana on jo yli kaksi sataa arkistoa, kirjastoa ja museota.

Finna perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen aineistot ovat hyödynnettävissä myös avoimen rajapinnan kautta. Palvelu on osa opetus- ja kulttuuriministeriön Kansallinen digitaalinen kirjasto -hanketta.