Sotkamon kunta hakee suunnitteluassistenttia

Haemme Sotkamon kunnan teknisten palvelujen kaavoitus- ja mittausosastolle suunnitteluassistenttia.

Suunnitteluassistentin työtehtäviin kuuluvat kaavoituksen piirtämis- ja toimistotehtävät sekä asiakaspalvelu. Lisäksi suunnitteluassistentin työtehtäviin voivat kuulua kaavoitustoimen ohjelmistojen ja paikkatietojen kokonaishallinta sekä ympäristönsuojelun avustavat tehtävät. Tehtävän kokonaiskuva määritetään valittavan henkilön vahvuuksien ja valmiuksien perusteella.

Odotamme, että olet oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen ja sinulla on huolellinen ja aikaansaava työote. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. suunnitteluassistentin koulutus. Kokemus vastaavista työtehtävistä sekä YTCAD suunnitteluohjelmiston hallinta katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperinen hakemus tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/Tekniset palvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.  Hakuaika päättyy 17.2.2020 klo 16.00.

Lisätietoja
Kaaresvirta Juha
kaavoittaja
0447502144
juha.kaaresvirta@sotkamo.fi

Helenius Harri
tekninen johtaja
0447502491
harri.helenius@sotkamo.fi