Kuvituskuva sotkamolaisesta tiestä.

Sotkamon kunta hakee TIEINSINÖÖRIÄ

Tieinsinöörin tehtäviin kuuluu mm. Sotkamon kunnan maanrakennuskohteiden rakennuttamis- ja valvontatehtäviä, sopimuksen mukaisten yksityisteiden isännöintitehtäviä, asemakaava-alueiden katuverkostoon liittyviä kunnossapitotehtäviä sekä esimiestehtävät kunnallisteknisten palvelujen kunnossapitotyöntekijöille.

Lisäksi tehtäviin kuuluu myös erilaisten kehittämishankkeiden valmistelu, mahdollisten kehittämisprojektien johtaminen sekä oman vastuualueen talousarviosta ja budjetista vastaaminen. Tieinsinööri tekee tarpeen vaatiessa sijaisuuksia Vesihuoltoinsinöörin tehtävässä. Tieinsinööri toimii kunnallistekniikan suunnittelu- ja toteutushankkeiden vastuullisena henkilönä ja toimii myös asiantuntijana kunnan kaavoitus- yms. hankkeissa, missä tarvitaan kunnallistekniikan asiantuntemusta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua myös työnantajan erikseen määriteltäviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta kokemusta kunnallistekniikan rakennuttamisesta, suunnittelusta, työmaavalvonnasta sekä projektin johtamisesta. Lisäksi eduksi katsotaan kunta-alan ja julkisen hankintalain tuntemus sekä erityisesti kokemus kunnallistekniikan suunnittelutehtävistä. Hakijassa arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja itsenäistä otetta työskentelyyn sekä ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyä. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Tieinsinöörin virka on toistaiseksi voimassaoleva. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan TS:n perusteella. Tehtävään on kolmen kuukauden koeaika. Hakija voi esittää hakemuksensa yhteydessä palkkatoiveen. Tehtävää haetaan 16.4.2021 klo 24.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää CV. Tehtävän täyttäminen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat
tekninen johtaja Harri Helenius puh. 044-7502491 (harri.helenius@sotkamo.fi)
tieinsinööri Erkki Tervo puh. 044-7502113 (erkki.tervo@sotkamo.fi)