Tervetuloa la 27.8.2022 Hiidenportin kansallispuistoon Club For Fiven keikalle – suositaan kimppakyytejä

Sotkamossa sijaitsevat Hiidenportin ja Tiilikkajärven kansallispuistot täyttävät 40 vuotta ja Sotkamon pitäjä 375 vuotta. Hiidenportissa on juhlan kunniaksi tarjolla ainutlaatuinen konserttielämys, kun Suomen menestynein a cappella -yhtye Club For Five esiintyy kansallispuistossa Suomen luonnon päivänä, lauantaina 27.8.2022.

Suosittelemme omilla autoilla tulevia saapumaan paikalle mahdollisuuksien mukaan kimppakyyteillä, sillä Hiidenportin pysäköintialueet ovat rajalliset.

Club For Fiven konsertti juhlistaa 40-vuotiasta Hiidenportin kansallispuistoa ja Sotkamon pitäjän 375-vuotisjuhlavuotta. Tapahtuma alkaa klo 13.30 Palolammen opastuspaikalla virallisilla tervehdyksillä, jonka jälkeen a cappella -yhtye Club For Five esiintyy. Palolammen opastuskeskuksen keikan jälkeen kävellään yhdessä Hiidenportin rotkolle, missä yhtye esittää sään salliessa vielä muutaman kappaleen. Yleisö voi jatkaa Hiidenkierros-reittiä Kovasinvaaralle, missä oppaat kertovat erämaatilan historiasta.

Club For Five on Suomen suosituin a cappella -yhtye. Vuodesta 2000 toiminut lauluyhtye on tullut tunnetuksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Club For Fiven musiikki ei rajoitu vain yhteen tiettyyn tyylilajiin – yhtye on mukavuusalueellaan niin jazzin, popin ja rockin kuin kansanmusiikin tai klassisen musiikin alueella.

Tämä virtuoottinen viisikko (Maija Sariola – sopr., Saima Haapanen – alt., Jouni Kannisto – ten., Juha Viitala – bar. ja Tuukka Haapaniemi – b.) on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa. Club For Fiven esiintymiset ovat täynnä koskettavaa tulkintaa, oivaltavaa huumoria, suvereenia osaamista ja valloittavia soolosuorituksia. Ja nyt tästä saamme nauttia luonnossa.

Lisätietoja antaa:
Sotkamon Kulttuurituottaja Marko Karvonen
| marko.karvonen@sotkamo.fi | P. +358 44 089 5033