Tervetuloa vierailemaan Sotkamon kansainväliselle biisintekoleirille keskiviikkona 18.1.2023 klo 13:00

Sotkamossa on käynnissä kansainvälinen biisintekoleiri – Sotkamo International Music Camp. Musiikintekijät Yhdysvalloista, Saksasta ja Suomesta ovat kokoontuneet inspiroivaan ympäristöön tekemään musiikkia. Tekijät ovat median tavattavissa keskiviikkona 18.1.2023 kello 13-15 Hotelli Vuokatti Resortissa, Suvikkaantie 6, 88610 Vuokatti.

Sotkamossa ideoitiin vuosi sitten kansainvälistä biisintekoleiriä, kun suomalaiset muusikot kokoontuivat yhteen tekemään uutta musiikkia. Paraikaa menossa on leirin ensimmäinen kansainvälinen tapahtuma, jossa on mukana musiikin ammattilaisia Yhdysvalloista, Saksasta ja Suomesta.

Kansainväliselle leirille Yhdysvalloista on saapunut Casey Sabol (Periphery) sekä siellä nykyisin vaikuttava tuottaja Jukka Backlund (mm. Sunrise Avenuen, Kaija Koon ja Antti Tuiskun tuottaja). Saksasta on saapunut muusikko Ignacio Uriarte (Iggy, Saksan X-Factor -tuomari). Suomesta mukana ovat Timo Kotipelto (Stratovarius), Riku Rajamaa (Sunrise Avenue, sooloartistin uraa tekevä), Elias Hämäläinen (X-Factor -voittaja, House of Eli), Sani Aartela (Aikakone, sooloartisti) sekä Tuomas ´Gary´ Keskinen (House of Eli, Negative, Technicolour). Etäyhteydellä mukana leirillä on Noora Louhimo (Battle Beast).

Sotkamo International Music Campista on kehittymässä vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen muusikkoja eri puolilta maailmaa. Samalla kehitetään Sotkamoon taiteilijaresidenssitoimintaa. Sotkamon kunnasta mukana mediaa tapaamassa ovat kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen, sivistysjohtaja Merja Ojalammi sekä kulttuurituottaja Marko Karvonen.

Lisätietoja antaa:
Sotkamon Kulttuurituottaja Marko Karvonen
marko.karvonen@sotkamo.fi | P. +358 44 089 5033