Opintokortti ja opintosetelit

Toivomme, että kurssimaksut maksetaan verkkopankin kautta. Kaikki mahdolliset alennukset ja seteleillä maksut on ilmoitettava ennen kurssien laskutusta.

Sisaralennus 10 % (1. sisarus koko maksu, seuraavat –10 % perushinnasta)
Tarvikemaksu puu- ja metallityön kursseilla Sotkamossa (syksy 16 €, kevät 16 €). Tarvikemaksulla hankitaan liimat yms. ja huolletaan laitteiden teriä ym.
Yksittäinen käyntikerta 13 € käden taitojen ryhmissä, joissa käytetään koneita tai laitteita. Kurssipaikan peruutusmaksu alle 3 vrk kurssin alkamisesta 20 €.

Kansalaisopisto on saanut Opetushallitukselta erillistä opintoseteliavustusta maahanmuuttajien, työttömien, senioriväestön ja eläkkeellä olevien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien sekä oppimisvaikeuksia kokevien opintomaksujen alentamiseen. Opintosetelin arvo on 15 € ja sen voi saada kerran lukuvuodessa. Seteleitä on rajoitettu määrä ja niitä annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssimaksut laskutetaan koko lukuvuodelta syyslukukauden aikana. Opintokortti 178 €/lukuvuosi oikeuttaa opiskelemaan 1 – 4 viikkotunnin säännöllisesti kokoontuvilla kursseilla.

POIKKEUS koskien teknisen työn kursseja Kuhmossa: opintokortti oikeuttaa opiskelemaan kahdella puutyökurssilla.

Opintokortti ei käy erikoishinnoitelluilla eikä viikonloppukursseilla.