Lukuvuosimaksu ja opintosetelit

Toivomme, että kurssimaksut maksetaan verkkopankin kautta. Kaikki mahdolliset alennukset ja seteleillä maksut on ilmoitettava ennen kurssien laskutusta.

Sisaralennus 10 % (1. sisarus koko maksu, seuraavat –10 % perushinnasta)
Tarvikemaksu puu- ja metallityön kursseilla Sotkamossa 20€. Tarvikemaksulla hankitaan liimat yms. ja huolletaan laitteiden teriä ym.
Yksittäinen käyntikerta 13 € käden taitojen ryhmissä, joissa käytetään koneita tai laitteita.

Opintoseteli

Kansalaisopisto on saanut Opetushallitukselta erillistä opintoseteliavustusta maahanmuuttajien, työttömien, senioriväestön ja eläkkeellä olevien kurssimaksujen alentamiseen. Lisäksi opintoseteliin ovat oikeutettuja alhaisen pohjakoulutuksen omaavat sekä oppimisvaikeuksia kokevat henkilöt. Opintosetelin arvo on 15€ ja sen voi saada yhden kerran lukuvuodessa. Setelit myönnetään toimistoon ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumisjärjestyksessä, seteleitä on rajallinen määrä.

Lukuvuosimaksu

Lukuvuosimaksu 183 €/lukuvuosi oikeuttaa opiskelemaan 1 – 4 viikkotunnin säännöllisesti kokoontuvilla kursseilla. Lukuvuosimaksua voi käyttää maksuvälineenä enintään 5 kurssille, joista kaksi voi olla Teknisen työn kurssia. Lukuvuosimaksu ei käy maksuvälineenä lyhytkursseille, musiikin yksilöopetukseen eikä vesiliikuntaryhmiin.

Kurssimaksut laskutetaan koko lukuvuodelta syyslukukauden aikana.