Ellibs-mobiilisovellus

 

Ellibs-sovelluksessa voi selata Sotkamon kirjaston e-kirjakokoelmaa sekä lainata, varata ja lukea e-kirjoja. Sovelluksen käyttäminen ei edellytä erillisen tilin luomista. Kirjautuminen kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla riittää.

 

Ellibs-sovellus toimii iOS- ja Android-laitteissa ja sen voi ladata maksutta App Storesta tai Google Play –kaupasta. Kun avaat sovelluksen, valitse kirjastoksi Sotkamon kunnankirjasto ja syötä kirjastokorttisi numero ja pin-koodi. Sovelluksen kautta lainattu aineisto on käytettävissäsi myös silloin, kun kirjautuu Sotkamon kirjaston Ellibs e-kirjakokoelmaan selaimella. Samoin aikaisemmin selaimen kautta lainatut kirjat ovat käytettävissä sovelluksessa.

Sovellus sisältää äänikirjasoittimen, jolla äänikirjoja voi kuunnella suoratoistona tai omalle laitteelle lataamalla. Äänikirjasoittimessa on lisäksi unikytkin, ja toiston nopeuden voi säätää mieleisekseen.

Ellibs-sovelluksen tekniset vaatimukset ja tarkempi lista ominaisuuksista löytyvät sovelluskaupasta, sovelluksen lataussivulta.