Sotkamon nuorisotilat

Nuorisotaloilla voit viettää laadukasta, virikkeellistä vapaa-aikaa tuttuja tavaten ja uusia tuttavuuksia hankkien. Toimiminen, yhdessä tekeminen ja muiden huomioonottaminen ovat tärkeitä asioita nuorisotaloillamme.

Nuorisotalo Asema 13

sijaitsee keskeisellä paikalla Sotkamon terveysaseman vieressä. Käytössämme ovat monipuoliset ja toimivat tilat useammassa kerroksessa. Talosta löytyy esimerkiksi kahvio ja oleskelutilat, liikuntasali, bänditila, kokoustiloja sekä 13m korkea kiipeilyseinä.

Nuorisotalolle on helppo tulla viettämään aikaa yksin tai kavereiden kanssa, tekemistä löytyy aina! Meiltä löytyy runsaasti lautapelejä, tietokoneet, xbox one, biljardi- ja pingispöydät sekä pöytäjalis. Liikuntasalissa saa myös hien pintaan! Tiloissamme toimii vuoden aikana monipuolisesti lapsille ja nuorille suunnattuja toimintoja. Toiminnot ovat yleensä maksuttomia. Maanantaisin ja torstaisin teemme alakoululaisten kanssa läksyt. Nuorisotalolla järjestämme kuukausittain myös suosittuja alakoululaisten discoja, 6–7-luokkalaisten iltakahviloita sekä yläkoululaisten yökahviloita.
Nuorisotalon tiloja käyttävät monet ulkopuoliset tahot ja kaikilla on mahdollisuus vuokrata tilojamme.

Nuorisotalolla tapahtuva toiminta on suunnattu pääasiassa 9–29-vuotiaille. Tervetuloa tutustumaan! Tarkemmat tiedot aukioloajoista, tapahtumista sekä kerhoista löydät Facebookista sekä Instagram-tililtämme.

Vuokatin nuorisotila

sijaitsee Vuokatin koulun uuden puolen, puukoulun, alakerrassa. Käytössämme olevasta nuorisotilasta löytyvät Playstation 4 – ja Nintendo Wii – pelikonsolit, biljardi- ja pingispöydät välineineen, sekä keittiötilat. Lisäksi meillä on erilaisia pelikortteja ja lautapelejä.

Täällä voit viettää aikaa yksin tai yhdessä kavereidesi ja aikuisten kanssa turvallisessa ja virikkeellisessä toiminnassa.

Nuorisotilan toiminta on suunnattu 9–29-vuotiaille nuorille. Nuorisotilassa järjestetään nuorteniltoja, sekä kerran kuussa pidetään yökahvila perjantaisin yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorisotilan toiminnan lisäksi Vuokatissa pyörivät nuorisotoimen järjestämä liikuntakerho Vuokatin urheilutalolla ja kokkikerho nuorisotilalla.

Vuokatin nuoriso-ohjaajat pitävät myös toiminnallisia välitunteja Vuokatin koululla, Naapurinvaaran koululla, Pohjavaaran koululla ja Tenetin koululla.

Nuoriso-ohjaajat käyvät pitämässä nuorteniltoja myös keskiviikkoisin Kontinjoella klo 17.30–19.00, sekä parittomien viikkojen torstaina Naapurinvaaralla ja parillisten viikkojen torstaina Pohjavaaralla klo 17.30–19.00.

Meidän puuhailuja ja tapahtumia kannattaa seurata Instagramin tai Snapchatin kautta!