Sotkamon nuorisotilat

Nuorisotaloilla voit viettää laadukasta, virikkeellistä vapaa-aikaa tuttuja tavaten ja uusia tuttavuuksia hankkien. Toimiminen, yhdessä tekeminen ja muiden huomioonottaminen ovat tärkeitä asioita nuorisotaloillamme.

Nuorisotalo Asema 13

sijaitsee keskeisellä paikalla Sotkamon terveysaseman vieressä. Käytössämme on monipuoliset ja toimivat tilat useammassa kerroksessa. Talosta löytyy esimerkiksi kahvio ja oleskelutilat, liikuntasali, bänditila, kokoustila sekä 13m korkea kiipeilyseinä.

Nuorisotalolle on helppo tulla viettämään aikaa turvallisessa ympäristössä yksin tai kavereiden kanssa, täältä löytyy aina tekemistä! Täällä voi esimerkiksi pelata biljardia, pingistä, xboxia tai pelitietokoneilla. Piirtää, värittää tai pelailla lautapelejä. Liikuntasali on myös käytössä. Järjestämme nuorille monipuolisesti ohjelmaa ympäri vuoden. Pääsääntöisesti toiminnot ovat nuorille maksuttomia. Tilojamme käyttävät monet ulkopuoliset tahot. Sähköisen varauskalenterin kautta tekemällä varauksen, myös sinulla on mahdollista vuokrata tilojamme yksityiskäyttöön. Bänditilan avaimen saat noudettua varauksen tekemisen jälkeen kirjastosta kirjastokortilla.

Nuorisotalolla tapahtuva toiminta on suunnattu pääasiassa 9–29-vuotiaille. Tarkemmat tiedot aukioloajoista, kerhoista ja tapahtumista löydät instagramista, snapchatista tai facebookista.

Tervetuloa!

Vuokatin nuorisotila

Sijaitsee Vuokatin koulun uuden puolen, puukoulun, alakerrassa. Käytössämme olevasta nuorisotilasta löytyvät Playstation 4 – ja Nintendo Wii – pelikonsolit, biljardi- ja pingispöydät välineineen, sekä keittiötilat. Lisäksi meillä on erilaisia pelikortteja ja lautapelejä.

Täällä voit viettää aikaa yksin tai yhdessä kavereidesi ja aikuisten kanssa turvallisessa ja virikkeellisessä toiminnassa.

Nuorisotilan toiminta on suunnattu 9–29-vuotiaille nuorille. Nuorisotilassa järjestetään nuorteniltoja, sekä kerran kuussa pidetään yökahvila perjantaisin yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorisotilan toiminnan lisäksi Vuokatissa pyörivät nuorisotoimen järjestämä kokkikerho nuorisotilalla.

Vuokatin nuoriso-ohjaajat pitävät myös toiminnallisia välitunteja Vuokatin koululla, Naapurinvaaran koululla, Pohjavaaran koululla, Kontinjoen koululla ja Tenetin koululla.

Pidämme myös nuorteniltoja maanantaisin Naapurinvaaralla klo 17.30-19.00 ja torstaisin Pohjavaaralla klo 17.30-19.00.

Meidän puuhailuja ja tapahtumia kannattaa seurata Instagramin, facebookin tai Snapchatin kautta