Sotkamon nuorisotilat

Nuorisotaloilla voit viettää laadukasta, virikkeellistä vapaa-aikaa tuttuja tavaten ja uusia tuttavuuksia hankkien. Toimiminen, yhdessä tekeminen ja muiden huomioonottaminen ovat tärkeitä asioita nuorisotaloillamme.

Nuorisotalo Asema 13 sijaitsee keskeisellä paikalla Sotkamon terveysaseman vieressä. Käytössämme ovat monipuoliset ja toimivat tilat useammassa kerroksessa. Talosta löytyy esimerkiksi kahvio ja oleskelutilat, liikuntasali, bänditila, kokoustiloja sekä 13m korkea kiipeilyseinä.

Nuorisotalolle on helppo tulla viettämään aikaa yksin tai kavereiden kanssa, tekemistä löytyy aina! Meiltä löytyy runsaasti lautapelejä, tietokoneet, xbox one, biljardi- ja pingispöydät sekä pöytäjalis. Liikuntasalissa saa myös hien pintaan! Tiloissamme toimii vuoden aikana monipuolisesti lapsille ja nuorille suunnattuja toimintoja. Toiminnot ovat yleensä maksuttomia. Maanantaisin ja torstaisin teemme alakoululaisten kanssa läksyt. Nuorisotalolla järjestämme kuukausittain myös suosittuja alakoululaisten discoja, 6-7- luokkalaisten iltakahviloita sekä yläkoululaisten yökahviloita.
Nuorisotalon tiloja käyttävät monet ulkopuoliset tahot ja kaikilla on mahdollisuus vuokrata tilojamme.

Nuorisotalolla tapahtuva toiminta on suunnattu pääasiassa 9-29 vuotiaille. Tervetuloa tutustumaan! Tarkemmat tiedot aukioloajoista, tapahtumista sekä kerhoista löydät facebookista sekä instagram tililtämme.

Vuokatin nuorisotalo

Vuokatin nuorisotalo sijaitsee Vuokatin alakoulun uuden rakennuksen alakerrassa.
Tilalla voit tavata kavereitasi, pelata erilaisia pelejä sekä viettää rentoa vapaa-aikaa turvallisessa ja mukavassa ympäristössä aikuisen seurassa.
Tilalta löytyy mm. Playstation, Internet, Wii, Pingis, Biljardi sekä lautapelejä.

Joka kuukausi järjestämme eri ikäisillä toimintaa mm. kerhoja, yläkoululaisten Yökahviloita, alakouluiltoja sekä talon sisällä tapahtuvia toimintoja ja tapahtumia.

Talollemme on tervetulleita kaikki 9-29v. lapset ja nuoret. Toivotamme myös vanhemmat tervetulleiksi tutustumaan taloomme sekä tarjontaamme.

Toimintojamme ja tarjontaamme kannattaa sinun seurata Facebookissa tai Instagramin kautta.