Sopalan alueen vapaat tontit järvimaisemassa.

Vapaat tontit

Rakenna unelmiesi koti Sotkamoon! Sotkamossa voit toteuttaa haaveesi oman kodin rakentamisesta upeissa kainuulaisissa maisemissa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tontteja, joilla voit asua juuri niin kuin haluat. Oli unelmasi sitten oman talon rakentaminen, loma-asunto palvelujen äärellä tai rennot lomapäivät Vuokatin upeissa maisemissa, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto.

Valinnanvaraa tonttitarjonnassa

Sotkamon tonttitarjonta on laaja ja vastaa monenlaisiin asumistarpeisiin. Voit valita omakotitalotontin Sotkamon keskustan ja Vuokatin palveluiden ääreltä tai nauttia lomasta omalla lomatontillasi Vuokatin upeissa maisemissa. Riippumatta valinnastasi, asuinsijasi on aina luonnon läheisyydessä, ja ympärilläsi avautuvat vuodenajasta riippumattomat harrastusmahdollisuudet.

Sotkamosta ja Vuokatista löytyy useita alueita, joilla odottavat vapaat omakotitalo-, vapaa-ajan asumisen- ja teollisuuden tontit sinunkin menestystarinaasi.

Uusia asuinalueita kehitetään jatkuvasti, ja esimerkiksi Leivolanlahden kumpuileva pientaloalue Sotkamon ja Vuokatin keskustojen välissä avautuu omakotitaloa kaipaaville suunnitelmien mukaisesti vuoden 2024 aikana. Maisemakallion alueelle on osoitettu asemakaavassa yhteensä 29 lomarakennustonttia ja korttelialueelle saa rakentaa myös toimistotiloja.

Vastaamme mielellämme kaikkiin asuinalueita koskeviin kysymyksiisi ja autamme sinut myös rakennusurakkasi alkuun. Tarjoamme tontteja myyntiin, mutta tarvittaessa myös vuokraus on mahdollista. Olemme täällä varmistaaksemme, että unelmasi omasta kodista Sotkamossa toteutuvat.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Tonttivaraukset ja lisätietoja

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis