ePassi alle 21 -vuotiaille korkeakouluopiskelijoille

Tervetuloa tutustumaan Sotkamon kunnan tarjoamaan ePassi -etuuteen! Olemme laajentaneet etuuden koskemaan myös sotkamolaisia korkeakouluopiskelijoita.
Vuoden 2024 etuuden hakuaika on päättynyt. Tältä sivulta saat vinkkejä ja infoa siitä, miten voit hyödyntää ePassia täysimääräisesti.

Sotkamon kunta jakaa sotkamolaisille alle 21-vuotiaille, korkeakoulun opiskelijoille 100 €/vuosi hyvinvoinnin edistämiseen

Sotkamon kunta haluaa tukea nuorten hyvinvointia ja harrastusmahdollisuuksia tarjoamalla 100 €/vuosi ePassin, joka avaa oven monipuoliseen liikuntaan ja kulttuurin pariin. Tämä etuus on tarkoitettu kaikille Sotkamossa vakituisesti asuville alle 21-vuotiaille, jotka opiskelevat korkeakoulussa, olipa kyseessä sitten ammattikorkeakoulun tai yliopiston opinnot.

Etuuden saa käyttöönsä nuori, joka täyttää seuraavat ehdot

Sotkamon kunnan ePassi on suunniteltu tarjoamaan sinulle monipuolisia etuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Voit hyödyntää tätä etuutta, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Sinulla on vakituinen asuinpaikka Sotkamossa 31.12.2023 mennessä.
  • Olet iältäsi alle 21-vuotias.
  • Opiskelet korkeakoulussa, oli se sitten ammattikorkeakoulun tai yliopiston opinnot.

Sinun kotikuntasi tulee olla Sotkamo, jotta voit saada ePassin edut. On tärkeää huomata, että tilapäinen osoitteenmuutos ei vaikuta kotikuntaasi. Voit tarkistaa kotikuntasi virallisesti Digi- ja väestötietovirastosta. Tämä varmistaa, että olet oikeutettu ePassiin ja sen tarjoamiin etuihin.

Ehdot täyttävä nuori saa 100 €:n arvoisen ePassin (sportti- ja kulttuurikohteet) käyttöönsä.

Jos täytät nämä ehdot, saat käyttöösi ePassin, joka avaa ovet Sotkamon monipuoliseen liikuntaan ja kulttuuritarjontaan. Tämä 100 €:n arvoinen etuus mahdollistaa harrastuksiin osallistumisen ja kulttuurielämän kokemisen entistä edullisemmin.

Etuuden käyttö

Jos huomaat, ettei etuus näy ePassi-sovelluksessasi, älä huolestu. Ensimmäinen askel on yrittää kirjautua sovellukseen uudelleen.

Jos et silti pääse kirjautumaan ePassiin, lisää puhelinnumerosi tai käyttäjätunnuksesi eteen yksi nolla, esimerkiksi 0040 123 4567. Tämä voi auttaa ongelman ratkaisussa.

Jos sisäänkirjautuminen ei silti onnistu, älä epäröi ottaa yhteyttä ePassin asiakaspalveluun osoitteessa www.epassi.fi. He ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa ePassiin liittyvissä kysymyksissäsi.

Ota yhteyttä

Hanhela Heidi

Viestintäasiantuntija

Viestinnän suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen