Sotkamon Hiukan rantamaisema.

Hiukan hiekat

Sotkamon kirkonkylän sydämessä sijaitseva Hiukan uimaranta, on suosittu kesäkohde, joka tarjoaa virkistystä ja rentoutusta kaikenikäisille. Tämä idyllinen ranta on täydellinen paikka nauttia auringosta, vedestä ja kauniista harju- ja järvimaisemista.

Perheystävällinen uimaranta Sapsojärven rannalla

Hiukan uimaranta, joka on ollut suosittu jo vuosikymmeniä, ulottuu kilometrien pituudelle Sapsojärven rannalla. Sen matala vesi ja hienohiekkainen pohja tekevät siitä ihanteellisen paikan perheen pienimmillekin. Uimarannan sijainti Sotkamon kirkonkylän vieressä tekee siitä helposti saavutettavan, tarjoten virkistävää uimakokemusta aivan kylän keskustan tuntumassa.

Palvelut ja viihdykkeet Hiukan rannalla

Hiukan uimarannalla voit nauttia paitsi uinnista ja auringonotosta, myös rannan monipuolisista mahdollisuuksista. Rannalla sijaitsee grillikioski ja kesäkahvila. Lisäksi rannalta löytyy wc- ja suihkutilat. Rannan välittömässä läheisyydessä on myös Sotkamon kuuluisa pesäpallostadion, joka tuo lisää elämää ja aktiviteetteja alueelle.

Alueelta löytyy myös ulkokuntosali ja tenniskenttä sekä upea harjumaasto leikkeilyn ystäville.

Rentoudu ja nauti Hiukan hiekoilla

Hiukan hiekat tarjoavat täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja kesäisiin aktiviteetteihin. Olipa suunnitelmissasi rento päivä rannalla, virkistävä uinti tai piknik perheen kanssa, Hiukan hiekat tarjoavat siihen ihanteelliset puitteet.