Näkymä Nuakselle Vuokatinvaaralta.

Emäntäkoulun asuinalue

Tervetuloa tutustumaan Emäntäkoulun asuinalueeseen ja unelmiesi omakotitalotontteihin! Emäntäkoulun asuinalue edustaa Sotkamon uusimpia asuinalueita ja tarjoaa upeita omakotitalotontteja Vuokatinvaaran rinteillä. Täällä voit kokea luonnon kauneuden ja nauttia näkymistä Nuasjärvelle. Lisäksi alueen ulkoilureitit tarjoavat vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia liikkumiseen ja luonnosta nauttimiseen, sillä hiihto- ja vaellusreitit ovat osa asuinalueen lähiympäristöä.

Sinun mahdollisuutesi unelmakotiin

Emäntäkoulun asuinalueella on sinulle tarjolla mahdollisuus rakentaa unelmiesi koti. Omakotitalotonttimme ovat tilavia ja pääset rakentamaan juuri sellaisen kodin kuin haluat. Kuvittele herääväsi joka aamu upeisiin maisemiin ja nauttivasi rauhasta ja luonnon läheisyydestä.

Tutustu Emäntäkoulun asuinalueeseen ja saa lisää inspiraatiota tulevaan kotiisi. Kuvat antavat sinulle paremman käsityksen alueen kauneudesta ja omakotitalotonttien sijainnista.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis