Tenetin rannan nuotiopaikka

Kodat ja laavut

Sotkamosta löydät useita kaikille avoimia hyvänä pidettyjä kotia ja laavuja, joihin istahtaa lepäämään ja evästämään retkeilyn lomassa. Pitkiä matkoja ei kuitenkaan tarvitse vaeltaa, sillä suurin osa kodista ja laavuista sijaitsee aivan autoteiden tuntumassa. Kodista ainoastaan Hiukan kota on lukittu ja täytyy erikseen varata käyttöön.

Ota yhteyttä

Hiukan kota sijaitsee kauniilla paikalla Hiukan harjulla uimarannan ja luontopolkujen läheisyydessä. Kota on loistava retkikohde lapsiperheille ja muille ryhmille, jota haluat retkeillä lähiluonnossa.

Kota on valmistunut vuonna 2021.

Kota on lukittu ja se on varattava etukäteen. Hiukan kota on varattavissa ympäri vuoden ja käyttö on maksutonta.

Kodan varaaminen tapahtuu sähköisen varausjärjestelmän kautta osoitteessa:
https://sotkamo.asio.fi/onlinekalenteri/sotkamo/guest.php?kt=tila&laji=Hiukan+kota&ctila=51

Viikonloppuvaraus on tehtävä ja avain noudettava viimeistään perjantaihin klo 12.00 mennessä. HUOMIO ARKIPYHÄT VOIVAT AIHEUTTAA MUUTOKSIA.
Kodan varaaminen ei onnistu ajalla 23.12.2023-1.1.2024, joten varaukset tälle ajalle tulee tehdä ja avain noutaa viimeistään 22.12.2023.

Avaimen voit noutaa vahvistetun varauksen jälkeen Sotkamon kunnan virastotalolta sen aukioloaikoina ma-pe klo 8.00-11.00 ja 12.00-15.00

Kodan vuokraaja on vastuussa avaimesta, kodan ja sen ympäristön siisteydestä. Lisäksi paikat on siivottava huolellisesti käytön jälkeen. Tupakointi kodassa ja sen ympäristössä on kielletty. Kodan varausaika max. 3 tuntia.

Kodalla on polttopuita, makkaratikkuja, syttöjä ja lumilapio. Omat tulentekovälineet, kuten tulitikut, pitää tuoda itse.

WC-tilat Hiukan huoltorakennuksessa ovat suljettu toistaiseksi jatkuvan ilkivallan vuoksi.

Kodat ja laavut Outdoorsactive -sivuilla