Kunnanhallituksen päätöstiedote 22.11.2022

Sotkamon kunnanhallitus kokoontui tiistaina 22.11. käsittelemään mm. ensi vuoden talousarviota sekä kuntalais- ja valtuustoaloitteita. Lisäksi asialistalla oli työllisyydenhoidon määräaikaisten virkojen jatkaminen kuntakokeiluun perustuen. Kunnanhallitus päätti myös 375-vauvarahan myöntämisperusteista.

Osallistu 375-juhlavuoden some-joulukalenteriin

Juhlavuoden tarinat ja kuvat heräävät henkiin sosiaalisen median juhlajoulukalenterissa. Kuntalaiset ja kaikki juhlavuotta kanssamme juhlineet kutsutaan osallistumaan joulukalenterin sisällön tuottamiseen lähettämällä kuva ja lyhyt tarina juhlavuoden tapahtumista, tunnelmista tai tilaisuuksista. Saapuneista aineistoista muodostetaan juhlavuoden some-joulukalenteri.

Sotkamon kunta kartoittaa kuntalaisten näkemyksiä kuntaviestinnästä

Kuntaviestinnän muuttunut toimintaympäristö ja Sotkamon kunnan uusi kuntastrategia uudistaa myös kuntaviestinnän suunnitelmia ja toimenpiteitä. Vastatakseen muutostarpeisiin on Sotkamon kunta päättänyt päivittää viestintäsuunnitelmansa. Päivittämisen yhteydessä kunta selvittää kuntalaisten näkemyksiä kuntaviestinnän nykytilasta ja kehitystarpeista. Kuntalaisten mielipiteitä kartoitetaan kyselytutkimuksella.

Kunnanhallituksen päätöstiedote 14.11.2022

Sotkamon kunnanhallitus kokoontui maanantaina 14.11.2022. Kokouksessa kunnanhallitus otti kantaa halukkuudesta osallistua ateria- ja siivouspalveluiden in-house -yhtiön osakeantiin. Lisäksi kunnanhallituksen asialistalla oli Kainuunmeren Työterveyshuolto Oy:n osakkeiden myynti.

Kainuun kirjamessut saivat suuren suosion

Kirjailijat ja muut vieraat kehuivat Naapurinvaaran Huvikeskusta oivaksi paikaksi järjestää kirjamessut. Erityistä palautetta saivat henkeäsalpaava, valtakunnallisesti merkittävä maisema sekä lavan ja esittelypisteiden sijoitus sopuisasti samoihin tiloihin. Kirjailijat kiittelivät myös suurta väkimäärää, jota riitti paljon niin perjantain etkoille Kino Visioon kuin myös varsinaisille messupäiville.