Valotaidefestivaali Reflektor – Sotkamo 12.-15.10.2023

Sotkamossa järjestetään REFLEKTOR SOTKAMO PRESENTS: -valotaidefestivaali ensimmäistä kertaa 12.-15.10.2023 Hiukan rannalla ja maastoissa. Valotaiteeseen voi tutustua joka ilta kello 18-22. Taiteilijoita ovat Ainu Palmu, Antti Puumalainen ja Jukka Laukkanen. Tapahtuman toteutuksessa ovat mukana Sun Effects, Sotkamon kunta ja Kainuun liitto.

Sotkamon kunnanhallituksen 19.9.2023 päätöstiedote

Tiistai kokosi kunnanhallituksen jälleen käsittelemään kunnan asioita. Tällä kertaa asialistalla olivat muun muassa energiayhtiön perustaminen, teknisten palveluiden toimialaohjelmaa ja työvoiman riittävyyteen liittyvän yhteistyön suunnitelma.

Vesihuoltolaitos tiedottaa

Vesikatko Hirvenpolulla liitostöiden takia19.9.2023 klo 7-11. Pahoittelemme häiriötä! Lisätietoja vesihuoltoteknikko Kalle Keränen 0405446367

Sotkanpesä mukana ratkomassa Sotkamon asuntopulaa

Sotkamossa on tunnistettu vuokra-asuntojen rajallisuudesta aiheutuvat haasteet muun muassa uusien kuntalaisten muuttoaikeisiin. Kiinteistöosakeyhtiö Sotkanpesä on kunnan uusi aktiivista asuntopolitiikkaa toteuttava yhtiö, jonka tarkoitus on osaltaan helpottaa Sotkamon alueen vuokra-asuntopulaa. Sotkanpesän visio puhuu kunnan strategian kanssa yhteistä kieltä Kasvavan Sotkamon menestystarinasta.