Sapsojärven lomarakennuspaikat

Rantatontit loma-asumiseen

Tervetuloa Sotkamoon, missä voit tehdä unelmistasi totta omalla loma-asunnolla järven rannalla. Sapsojärven ja Kiimasjärven rannoilla odottavat neljä ainutlaatuista rantatonttia, jotka tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa lomahaaveesi.

Rannalla ja vesistön äärellä – Unelmaloma Sotkamossa

Sotkamo tarjoaa upeita mahdollisuuksia loma-asunnon rakentamiseen, ja nyt voit saada oman paikkasi vesistön ääreltä. Kaksi näistä upeista rantatonteista sijaitsee Kiimasjärvellä, ja kaksi Sapsojärven rannalla. Näiden tonttien sijainti on täydellinen, sillä ne tarjoavat parhaat mahdolliset vesistöyhteydet ja luonnonläheisen ympäristön.

Rakennuspaikoilla voit toteuttaa unelmiesi loma-asunnon. Voit rakentaa yhden enintään 100 neliömetrin kokoisen lomarakennuksen, yhden enintään 30 neliömetrin kokoisen saunan sekä talousrakennuksia siten, että kokonaisrakennusoikeus on 160 neliömetriä. Tonttien ostajilla on rakentamisvelvollisuus, ja voit olla varma, että saat nauttia omasta rauhasta ja luonnonläheisestä ympäristöstä.

Ostajalla on vastuu määräalan lohkomiskustannuksista ja tien rakentamisesta rakennuspaikalle. Rakennukset on sijoitettava yleiskaavassa osoitetulle loma-asuntoalueelle (RA), jotta voit nauttia rannan läheisyydestä ja vesistön tarjoamista mahdollisuuksista täysin siemauksin.

Kiimasjärven lomarakennuspaikka

Kiimasjärven Tervaniemessä sijaitsee upea järvinäkymällä oleva lomarakentamiseen tarkoitettu tontti. Tämä 5600 neliömetrin rakennuspaikka tarjoaa mahdollisuuden nauttia Sotkamon kauniista luonnosta. Tontin myyntihinta täysikasvuisilla puustolla on 20 000€.

Rakennuspaikka on merkitty maastoon, ja voit myös vierailla paikan päällä ja tutustua rakennuspaikkoihin omatoimisesti.

Sapsojärven lomarakennuspaikat

Sapsojärven rannalta löydät kaksi upeaa rakennuspaikkaa loma-asumista varten. Nämä tontit sijaitsevat kauniin Sapsojärven rannalla, lähellä Sapsokoskea, ja tarjoavat täydellisen mahdollisuuden nauttia järven lumoavasta kauneudesta.

Sapsojärvi 1 – Kalliorantainen Tontti

Sapsojärvi 1 on 3500 neliömetrin kokoinen tontti, joka tarjoaa osin kallioisen rannan. Tämä ainutlaatuinen tontti mahdollistaa unelman omasta loma-asunnosta järven rannalla. Sapsojärvi 1:n myyntihinta on 20 000€.

Sapsojärvi 2 – Pitkä Rantaviiva

Sapsojärvi 2 on 6200 neliömetrin kokoinen tontti, jolla on yli 100 metriä omaa rantaviivaa. Tämä tilava tontti antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa unelmiesi loma-asunnon ja nauttia järven läheisyydestä. Sapsojärvi 2:n myyntihinta on 20 000€.

Rakennuspaikat on merkitty maastoon, ja voit myös vierailla paikan päällä ja tutustua rakennuspaikkoihin omatoimisesti.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman loma-asunnon rakennuksessa?

Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta loma-asunnosta ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen loma-asuntoon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä