Yleiskuva Sapsojärven ranta-alueesta.

Rantatontit loma-asumiseen

Onko sinunkin haaveenasi oma pesä järven rannalla Kainuussa? Entäpäs jos rakentaisit oman loma-asunnon Sotkamoon! Sapsojärven ja Kiimasjärven rannalta löytyy nyt neljä rantaviivaan ulottuvaa mahdollisuutta toteuttaa unelmasi.

Sotkamon parhaiden vesistöyhteyksien varrella sijaitsevista loma-asuntojen rakennuspaikoista kaksi sijaitsee Kiimasjärvellä ja kaksi Sapsojärven rannalla. Katso tästä sijainti kartalta.

Rakennuspaikoille saa rakentaa yhden enintään 100 krs-m² lomarakennuksen, yhden enintään 30 krs-m² saunan ja talousrakennuksia siten, että kokonaisrakennusoikeus on 160 krs-m². Tonteilla on rakentamisvelvollisuus.

Ostaja vastaa määräalan lohkomiskustannuksista ja tien rakentamisesta rakennuspaikalle. Rakennukset pitää sijoittaa yleiskaavassa osoitetuille loma-asuntoalueelle (RA).

Kiimasjärven lomarakennuspaikat

Kiimasjärvellä sijaitsee kaksi rakennuspaikkaa loma-asumiseen. Rakennuspaikoilla on täysikasvuinen puusto.

Kiimasjärvi 1 rakennuspaikka avautuu länteen sijaiten kauniin ja osin kallioisen Tervaniemen kärjessä. Tältä 3600 m² rakennuspaikalta löytyy valmiina mm. laavu ja muita taukopaikkarakenteita. Tämän Kiimasjärven 1 rakennuspaikan myyntihinta on 25 000€.

Kiimasjärvi 2 rakennuspaikka on Tervaniemen kärjen kaakkoispuolella. Rakennuspaikan rinteisyys avaa kauniin järvinäkymän. Rakennuspaikka on 5600 m² ja myyntihinta on 20 000 €.

Tutustu Kiimasjärven rakennuspaikkoihin tarkemmin täältä. Rakennuspaikat on merkitty maastoon ja niihin voi tutustua omatoimisesti.

Teeriniemen tonttien yleiskuva.
Tervaniemi järveltä.
Kiimasjärvi rakennuspaikan 1 laavu.

Sapsojärven lomarakennuspaikat

Sotkamon kunnalla on myynnissä kaksi rantarakennuspaikkaa Sapsojärven rannalla, lähellä Sapsokoskea. Lomarakennuspaikat sijaitsevat ison vesistön rannalla ja Sapsojärvi on osa Sotkamon reittivesistöä. Rakennuspaikoilla on täysikasvuinen puusto.

Sapsojärvi 1 rakennuspaikka on kooltaan 3500 m², jossa on osin kallioranta. Rakennuspaikan myyntihinta on 20 000€.

Sapsojärvi 2 rakennuspaikka on 6200 m². Tällä rantarakennuspaikalla on yli 100 metriä rantaviivaa. Kyseisen rakennuspaikan myyntihinta on 20 000 €.

Tutustu Sapsojärven rakennuspaikkoihin tarkemmin täältä. Rakennuspaikat on merkitty maastoon ja niihin voi tutustua omatoimisesti.

Sapsojärven rantatonttien rantaviivaa.
Yleiskuva Sapsojärven ranta-alueesta.