Kuvituskuvassa Maisemakallion loma-asuntoalue

Maisemakallio

Tervetuloa Maisemakallioon – Vuokatin sydämeen, jossa luonnon kauneus ja moderni lomailu kohtaavat. Maisemakallio on uusi loma-asuntoalue, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia Vuokatin loma-alueen välittömästä läheisyydestä, henkeäsalpaavista maisemista ja Vuokatinvaaran upeista luonto- ja lenkkeilymaastoista.

Lomailua luonnon rytmissä

Maisemakallion loma-asuntoalue tarjoaa paitsi pääsyn Vuokatin monipuolisiin palveluihin ja aktiviteetteihin, myös mahdollisuuden vetäytyä rauhaan luonnon helmaan. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon maiseman ainutlaatuisuus ja alueen luontainen kauneus, jotta voi kokea Vuokatinvaaran luonnon kaikessa rauhassa suoraan loma-asuntosi ovelta.

Maisemakallion tonttien hinnat ja varaaminen

Alueen kunnallistekniikan rakentaminen on käynnistynyt ja työt valmistuvat siten, että rakentajat pääsevät tonteille marraskuussa 2024.

Tonttien myyntihinnat ovat 27 000 – 40 000 €/tontti. Tontit vuokrataan 50 vuodeksi, vuosivuokra (alkuvuokra) on 5 % luovutushinnasta. Tontti on mahdollista ostaa sen jälkeen, kun päärakennus on rakennusvalvonnan lopputarkastuksessa hyväksytty.

Tontti on mahdollista varata kolmeksi kuukaudeksi ja varauksesta ei peritä erillistä varausmaksua.

Tontin voi varata ottamalla yhteyttä Päivi Huotariin (yhteystiedot alla).

Tutustu Maisemakallioon

Tutustu Maisemakallioon tarkemmin ja löydä oma paikkasi Sotkamon sydämestä. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa alueesta, tonttivaihtoehdoista ja siitä, miten voit aloittaa unelmiesi toteuttamisen Maisemakalliossa:

Vuokatin vakaa markkinaosuus matkailumarkkinoilla

Investoimalla Maisemakallioon et ainoastaan hanki omaa palaa Sotkamon kauneudesta, vaan myös sijoitat alueeseen, jolla on vankka asema kotimaan matkailumarkkinoilla. Vuokatin loma-alueen suosio tarjoaa vakaan perustan niin ympärivuotiselle lomailulle kuin mahdolliselle vuokraustoiminnallekin.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen rakentamisessa?

Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta loma-asunnosta ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen vapaa-ajan unelmaan sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä