Kuvituskuvassa Maisemakallion loma-asuntoalue

Maisemakallio

Tervetuloa Maisemakallioon – Vuokatin sydämeen, jossa luonnon kauneus ja moderni lomailu kohtaavat. Maisemakallio on uusi loma-asuntoalue, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia Vuokatin loma-alueen välittömästä läheisyydestä, henkeäsalpaavista maisemista ja Vuokatinvaaran upeista luonto- ja lenkkeilymaastoista.

Lomailua luonnon rytmissä

Maisemakallion loma-asuntoalue tarjoaa paitsi pääsyn Vuokatin monipuolisiin palveluihin ja aktiviteetteihin, myös mahdollisuuden vetäytyä rauhaan luonnon helmaan. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon maiseman ainutlaatuisuus ja alueen luontainen kauneus, jotta voi kokea Vuokatinvaaran luonnon kaikessa rauhassa suoraan loma-asuntosi ovelta.

Maisemakallion tontit tulevat haettavaksi

Maisemakallion loma-asuntoalue tarjoaa tonttivaihtoehtoja, joista jokainen tontti on suunniteltu hyödyntämään alueen upeita maisemia.

Alueen kunnallistekniikan rakentaminen käynnistyy keväällä 2024 ja työt valmistuvat siten, että rakentajat pääsevät tonteille marraskuussa 2024.

Tonttien hinnat

Tonttien myyntihinnat ovat 27 000 – 40 000 €/tontti. Tontit vuokrataan 50 vuodeksi, vuosivuokra (alkuvuokra) on 5 % luovutushinnasta. Tontti on mahdollista ostaa sen jälkeen, kun päärakennus on rakennusvalvonnan lopputarkastuksessa hyväksytty.

Tonttien hakeminen

Tontit tulevat haettavaksi 2.4.2024 klo 9.00 ja hakuaika päättyy 23.4.2024 klo 23.59. Tonttia haetaan sähköisellä hakulomakkeella tai vaihtoehtoisesti lomakkeella, joka palautetaan hakuaikana sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@sotkamo.fi tai Sotkamon kuntaan, osoite Markkinatie 1, 88600 Sotkamo, kuoreen merkintä ”Maisemakallion tontti”.

Tontti on mahdollista varata kolmeksi kuukaudeksi ja varauksesta ei peritä erillistä varausmaksua. Mikäli samalle tontille on useita hakijoita, tontin saaja ratkaistaan arvalla. Jos hakija ei saa arvonnassa ensisijaista tonttia, hakemus siirretään toissijaiselle tontille.

Tutustu Maisemakallioon

Tutustu Maisemakallioon tarkemmin ja löydä oma paikkasi Sotkamon sydämestä. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa alueesta, tonttivaihtoehdoista ja siitä, miten voit aloittaa unelmiesi toteuttamisen Maisemakalliossa:

Vuokatin vakaa markkinaosuus matkailumarkkinoilla

Investoimalla Maisemakallioon et ainoastaan hanki omaa palaa Sotkamon kauneudesta, vaan myös sijoitat alueeseen, jolla on vankka asema kotimaan matkailumarkkinoilla. Vuokatin loma-alueen suosio tarjoaa vakaan perustan niin ympärivuotiselle lomailulle kuin mahdolliselle vuokraustoiminnallekin.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen rakentamisessa?

Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta loma-asunnosta ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen vapaa-ajan unelmaan sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä