Osallistu ja vaikuta

Sotkamon kunnan tavoitteena on tarjota viihtyisä asuinympäristö, jossa on erinomaiset mahdollisuudet yrittämiseen, työhön ja hyvään elämään sekä monipuoliset palvelut. Sinäkin voit vaikuttaa näiden tavoitteiden saavuttamiseen ja kunnan tulevaisuuteen osallistumalla yhteisten asioiden hoitoon ja antamalla äänesi kuulua. Valitse oma vaikuttamiskanavasi ja kerro meille mielipiteesi.

Palaute -lomake

Palaute -lomakkeella voit laittaa Sotkamon kunnalle palautetta, joka liittyy esimerkiksi eri palveluiden toteutukseen. Lomakkeella voit valita haluatko vastauksen palautteeseen.

Palaute-lomakkeen kautta ei voi hoitaa kiireellisiä asioita.

Kuntalaisaloite

Kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelussa voit tehdä palvelussa kuntalaisaloitteita sekä kannattaa ja seurata muiden tekemiä aloitteita. Kuntalaisaloite.fi on oikeusministeriön tarjoama palvelu ja sen käyttö on turvallista ja maksutonta.

Kirjallinen aloite

Kirjallinen aloite voidaan lähettää myös virastotalon asiakaspalveluun sähköpostilla.

Palautetta eri viestintävälineillä

Sotkamon kunnalle voi antaa palautetta keskustelemalla, soittamalla, käymällä kunnanvirastotalon asiakaspalvelupisteellä, chat -asiakaspalvelukanavan kautta tai lähettämällä sähköpostia toimialojen palautesähköpostiin (kirjaamo@sotkamo.fi, palaute.sivistys@sotkamo.fi, palaute.tekninen@sotkamo.fi).