Kontinjoen rakennuspaikat

Kontinjoen rakennuspaikat

Tervetuloa tutustumaan Kontinjoen rakennuspaikkoihin! Sotkamon kunta tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa oman kodin mukavasti Sotkamoon, aivan Kajaanin rajan tuntumaan, Kontinjoelle. Nämä uudet rakennuspaikat mahdollistavat omakotitalo- ja paritalorakentamisen rauhallisessa kyläympäristössä, josta löydät kaikki perheellesi tärkeät palvelut, kuten päiväkodin ja alakoulun. Lisäksi koululaiset voivat liikkua kouluun turvallisesti kevyenliikenteen väylää pitkin.

Kontinjoki – Luontoa ja mukavuutta samassa paketissa

Kontinjoen rakennuspaikat sijaitsevat vain 10 kilometrin päässä Kajaanista. Halutessasi voit käydä töissä lyhyen matkan päähäässä Kajaanissa, ja Sotkamoonkin pääset reilussa varttitunnissa. Kaikki rakennuspaikat ovat mäntyvaltaisella metsäalueella tarjoten sinulle mahdollisuuden asua luonnon keskellä.

Rakenna unelmasi täällä

Iso rakennuspaikka soveltuu täydellisesti oman kodin rakentamisen lisäksi myös yritystoiminnan tarpeisiin. Voit harkita hallirakentamista, ja kunta auttaa sinua liittymäluvan hakemisessa suurimmalle rakennuspaikalle. Omistajana sinun tulee huolehtia pihatien rakentamisesta rakennuspaikallesi.

Valitse oma unelmapaikkasi

Kontinjoen rakennuspaikoilla on tarjolla vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Kuvissa näet kaksi pienempää rakennuspaikkaa, jotka sijoittuvat metsään. Lisäksi tarjolla on suurempi rakennuspaikka 2,22 hehtaarin kokoisena, hintaan 17 000€. Alueella on myös 0,65 hehtaarin kokoinen rakennuspaikka, joka on saatavilla hintaan 12 000€. Voit myös harkita vuokrausvaihtoehtoa 60 vuoden ajaksi. Rakennuspaikat sijaitsevat 6-tien ja Parkuantien välisellä alueella tarjoten sinulle upean sijainnin.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis