Kaiku -kortti

Kulttuuri kuuluu kaikille! Kaikukortti on Sotkamossa käytössä oleva ratkaisu, joka mahdollistaa kulttuuripalveluiden saavutettavuuden kaikille taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Kaikukortin avulla kulttuurielämykset ovat kaikkien ulottuvilla.

Kaikukortilla maksuttomasti kulttuurin pariin

Kaikukortti on suunnattu erityisesti niille Sotkamon asukkaille, jotka elävät taloudellisesti tiukassa tilanteessa. Kortin avulla he voivat nauttia maksuttomista pääsylipuista ja kurssipaikoista kulttuuritapahtumiin ja -palveluihin. Kaikukortti on osa laajempaa Kainuun ja valtakunnallista verkostoa, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä monipuolisesti ja esteettömästi.

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja moniin kulttuuripalveluihin, kuten esimerkiksi elokuvateattereihin, festivaaleihin, kulttuuritaloihin, museoihin ja nykytanssitapahtumiin. Kortti on käytössä laajassa kulttuurikohteiden verkostossa, johon kuuluu suurin osa kohteiden tarjonnasta. Tämä tekee kortista erinomaisen välineen kulttuurin harrastamiseen Sotkamossa ja sen lähialueilla sekä kaikilla Kaikukortti -alueilla.

Kaikukortin jakelu Kainuussa

Kaikukortin saaminen edellyttää sen hakemista sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kautta. Kainuussa kortin jakelu tapahtuu useiden toimipisteiden kautta, mikä tekee kortin hankinnasta vaivatonta ja saavutettavaa. Sotkamon jakelupisteet ja tarkemmat ohjeet kortin hankkimiseksi löydät helposti alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä