Kuvassa Leivolanlahden asuinalueen havainnekuva

Leivolanlahti

Tervetuloa tutustumaan Sotkamon uusimpaan asuinalueeseen Leivolanlahteen! Leivolanlahden kumpuileva pientaloalue sijaitsee Sotkamon ja Vuokatin keskustojen välissä, luoden täydellisen yhdistelmän rauhallista asumista ja aktiivista elämäntapaa.
Tontit ovat alustavan aikataulun mukaan rakennuskelpoisia marraskuussa 2024.

Luonnonläheistä asumista

Leivolanlahden alueen suunnittelussa on otettu huomioon viihtyisät ja turvalliset ympäristöt lapsille, monipuoliset ulkoilumaastot sekä helppo pääsy kouluihin, kauppoihin ja vapaa-ajan palveluihin. Alueen kumpuileva maasto ja lähellä sijaitsevat harrastuspaikat tarjoavat upeita mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja vapaa-ajan tekemiseen, säilyttäen samalla yhteyden Sotkamon ja Vuokatin palveluihin. Rakenna unelmien kotipesä Leivolanlahdelle, jossa luonto ja nykyaikainen asuminen kohtaavat.

Tonttien hakeminen ja hinnat

Tontin voi varata ottamalla yhteyttä Päivi Huotariin (yhteystiedot alla).

Tontteja on mahdollista myös vuokrata 60 vuodeksi. Tontti on mahdollista varata kolmeksi kuukaudeksi ja varauksesta ei peritä erillistä varausmaksua.

Tonttien hinnat

Hakuajan jälkeen vapaaksi jääneet tontit ovat tonttipörssissä ja ne myydään tai vuokrataan varausjärjestyksessä.

  • Kortteli 366 (AO) 20 000 €
  • Kortteli 367 tontit 4-5 (AO) 20 000 €
  • Kortteli 368 tontit 1-2 (AO) 20 000 €
  • Korttelit 370-372, 374 ja 376 (AO) 27 000 €
  • Korttelit 369, 373 ja 375 (AO) 37 500 €
Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä