Ateriapalvelut

                         

    

Hyvää ja terveellistä ruokaa ammattitaidolla

Sotkamon kunnan ateriapalvelut toimivat tukipalveluna kunnan ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palveluille Sotkamossa. Ateriapalvelujen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa laadukkaita, terveellisiä aterioita kustannustehokkaasti eri asiakasryhmille.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö suunnittelee ja toteuttaa ateriat asiakaslähtöisesti käyttäen ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita. Suunnittelun pohjana käytämme valtakunnallisia ravitsemussuosituksia.

Tehokkaat tuotantovälineet, tuotantoprosessien toimivuus ja kustannustietoisuus takaavat sen, että palvelumme ovat laadukkaita ja edullisia.

Ruuan laatu on tärkeä toimintaamme ohjaava tekijä. Omavalvontaohjelmaa noudattaen varmistamme ateriatuotteet turvallisuuden, aina asiakkaan lautaselle saakka.

Palvelua tuotetaan päiväkodeille, ryhmäperhepäiväkodeille, kouluille, perhepalvelujen päivätoiminta ja asumisyksiköille, palvelukodeille ja sairaalan osastolle. Huolehdimme henkilöstöaterioiden sekä edustus- ja kokoustarjoiluista Sotkamon kunnan ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän henkilöstölle ja toimialoille. Kotona asuville ikä-ihmisille tarjoamme kotipalveluaterioita kotiin toimitettuina, tällä pyrimme edistämään kotona asumisen jatkamista. Ateriapalvelun asiakasohjauksesta vastaa Kainuun Sote.

1.8.2016 Alkaen ruokaa valmistetaan yhdessä, tammikuu 2016 lopussa valmistuneessa tuotantokeittiö Apajassa.