Ateriapalvelut

Hyvän makuista ja terveellistä ruokaa ammattitaidolla

Ateriapalvelujen tärkeimpänä tehtävänä on valmistaa laadukkaita sekä terveellisiä aterioita kustannustehokkaasti asiakkaille. Sotkamon kunnan ateriapalvelussa terveellisiä sydänmerkkiaterioita tarjotaan kaikille asiakasryhmille.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö suunnittelee ja toteuttaa ateriat asiakaslähtöisesti käyttäen ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita. Koulujen ruokalistat suunnitellaan yhteistyössä ala- ja yläkoulujen sekä lukion oppilaiden edustajien kanssa. Suunnittelun pohjana ovat valtakunnalliset eri asiakasryhmien ravitsemussuositukset.

Tehokkaat tuotantovälineet, tuotantoprosessien toimivuus ja kustannustietoisuus takaavat sen, että palvelumme ovat laadukkaita ja taloudellisesti toteutettuja.

Ruuan laatu on tärkeä toimintaamme ohjaava tekijä. Omavalvontaohjelmaa noudattaen varmistamme ateriatuotteiden turvallisuuden, aina asiakkaan lautaselle saakka.

Linkki_Mistä raaka-aineet tulevat?

Asiakkaitamme ovat päiväkodit, ryhmäperhepäiväkodit, koulut, perhepalvelujen päivätoiminta ja asumisyksiköt, palvelukoti ja sairaala. Tarjoamme henkilöstöaterioita sekä edustus- ja kokoustarjoiluja Sotkamon kunnan ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän henkilöstölle ja toimialoille.

Kotona asuville ikä-ihmisille tarjoamme kotipalveluaterioita kotiin toimitettuina, tällä pyrimme mahdollistamaan osaltamme kotona asumisen mahdollisimman pitkään. Ateriapalvelun asiakasohjauksesta vastaa Linkki_KAINUUN HYVINVOINTIALUE.