Asumisen avustukset

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) mahdollistaa erilaisia avustuksia, jotka auttavat tekemään kodistasi turvallisemman ja mukavamman.

Korjausavustukset

ARA tarjoaa korjausavustuksia, jotka on suunnattu erityisesti ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden asuntoihin. Nämä avustukset ovat sosiaalisin perustein myönnettäviä ja auttavat tekemään asunnoista turvallisempia ja esteettömämpiä. Avustuksen hakeminen on mahdollista jatkuvasti, ja hakemuslomakkeet ovat saatavilla ARA:n verkkosivuilta tai tilattavissa puhelimitse numerosta 029 525 0818 tai sähköpostitse osoitteesta korjausavustus.ara@ara.fi.

Hissi- ja esteettömyysavustukset

Hissiavustus on suunnattu uuden hissin rakentamiseen kerrostaloihin, mikä parantaa asumismukavuutta ja esteettömyyttä. Esteettömyysavustus taas on tarkoitettu asuntojen muutostöihin, jotta ne olisivat esteettömämpiä ja turvallisempia asukkailleen.

Avustusten hakeminen ja lisätiedot

Asumisen avustusten hakeminen on tehty vaivattomaksi. Tarvittavat lomakkeet ovat saatavilla ARA:n verkkosivuilta, ja niiden täyttämiseen saat tarvittaessa apua kunnan toimistopäälliköltä Päivi Huotarilta. Lisätietoja avustuksista, hakukriteereistä ja prosesseista saa myös ARA: n verkkosivuilta ja Sotkamon kunnan toimistopäälliköltä.

Ota yhteyttä

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis