Nivun asuinalue ilmasta kuvattuna.

Nivun asuinalue

Tervetuloa tutustumaan Nivun asuinalueeseen ja löytämään uuden kodin luonnon rauhasta ja läheltä palveluita! Nivun asuinalue tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua luonnon keskellä, nauttien samalla kaikista mukavuuksista, joita Sotkamon kirkonkylän palvelut tarjoavat. Alueella on tarjolla monipuolista omakotitalotontteja ja lisäksi alueen halki kulkevat ulkoilureitit, jotka tuovat ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet aivan kodin läheisyyteen.

Rauhallista asumista luonnon helmassa

Nivun asuinalueella voit toteuttaa unelmasi omasta kodista. Alueen kauniit maisemat ja luonnonläheisyys tekevät siitä ihanteellisen paikan perheellesi. Voit valita omakotitalotontin, johon voit rakentaa unelmiesi kodin ja alueen läheisyys Sotkamon kirkonkylän palveluihin tekee arjesta helppoa ja kätevää.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis