Sotkamojärven etelärannan alue

Sotkamojärven etelärannan alue

Tervetuloa tutustumaan Sotkamojärven etelärannan alueeseen! Sopalan asuinalue tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia tilavan ja viihtyisän omakotitalotontin, jossa pääset nauttimaan upeasta luonnosta ja järvimaisemasta! Tämä rauhallinen asuinalue sijaitsee aivan Sotkamon kuntakeskuksen tuntumassa, joten palvelut ovat aivan käden ulottuvilla. Tämä alue on omaleimainen sen kauniiden Hiukan harjujen ja upean järvimaiseman ansiosta, jotka tuovat kainuulaisen luonnon lähelle asumista.

Koti luonnon rauhassa

Sotkamojärven etelärannan alueella asuminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden asua luonnon keskellä, samalla kun kaikki tarvittavat palvelut ovat vain kivenheiton päässä Sotkamon keskustasta. Tontit ovat viihtyisiä ja pääset suunnittelemaan juuri sellaisen kodin kuin haluat.

Talvella voit nauttia hiihtolatujen läheisyydestä, jotka kulkevat asuinalueen läpi ja yhdistyvät alueen laajaan latuverkostoon ja kesällä pääset virkistäytymään raikkaassa Sotkamojärvessä.

Tervetuloa rakentamaan unelmiesi koti Sotkamojärven etelärannan alueelle! Täällä pääset kokemaan aitoa kainuulaista luontoa ja järvimaisemaa joka päivä.

Kuvat: Valtteri Mulkahainen

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis