Sotkamo App

Löydä Sotkamon ja Vuokatin parhaat tapahtumat, nähtävyydet ja palvelut kätevästi yhdestä paikasta – Sotkamo Appista. Tämä sovellus on suunniteltu tuomaan Sotkamon elämykset lähemmäksi asukkaita, matkailijoita ja kaikkia alueen ystäviä.

Sotkamo App – Kaikki tapahtumat yhdellä silmäyksellä

Sotkamo App tarjoaa helpon ja kätevän tavan löytää kaikki Sotkamon ja Vuokatin ajankohtaiset tapahtumat. Etsitpä sitten kulttuurielämyksiä, viihdetapahtumia, urheilutapahtumia tai elokuvanäytöksiä, Sotkamo App tarjoaa monipuolisen valikoiman. Sovelluksessa tapahtumat on järjestetty aikajärjestyksessä, joten voit helposti suunnitella osallistumisesi eri tapahtumiin.

Sotkamo Appin monipuoliset ominaisuudet

Sotkamo Appin avulla voit tutustua paitsi tapahtumiin, myös Sotkamon ja lähialueiden nähtävyyksiin. Sovelluksessa on omat osiot uusimmille tapahtumauutisille, tietoa Sotkamossa vierailusta sekä yhteistyökumppaneiden etuja. Sovelluksen asumisen osio tarjoaa hyödyllistä tietoa tonteista ja rakentamisesta, mikä on arvokasta niin nykyisille kuin tuleville asukkaille.

Sotkamo Appin lataaminen

Sotkamo App on saatavilla sekä iOS- että Android-järjestelmien puhelimille. Sovelluksen lataaminen on täysin ilmaista ja sen voi tehdä Google Play- ja iOS-kaupoista tai QR-koodin kautta. Voit rekisteröityä sovellukseen tai käyttää sitä vierailijana, mikä tekee sovelluksesta saavutettavan kaikille käyttäjille.

Ilmoittaminen ja yhteistyö Sotkamo Appissa

Sotkamo App tarjoaa tapahtumien järjestäjille ja yrityksille ilmaisen palvelun, jossa he voivat ilmoittaa tapahtumistaan ja tarjota etukuponkeja. Tapahtumien tiedot ja kuvat voi lähettää mediakortin ohjeiden mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@sotkamo.fi. Sovellus on kehitetty yhteistyössä Rok App´s Teamin kanssa, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä ja julkisia organisaatioita mobiilisovellusideoissaan.

Ota yhteyttä