Maisemassa asuinalue vesistön äärellä.

Härkökiven asuinalue

Tervetuloa Härkökiven asuinalueelle, joka sijaitsee Vuokatin taajamassa. Härkökivellä voit nauttia luonnonläheisestä asumisesta ja Vuokatin monipuolisista harrastusmahdollisuuksista! Tältä alueelta löydät vielä muutamia mahdollisuuksia rakentaa unelmiesi koti Vuokatin monipuolisten palveluiden ääreen, aivan Tenetinvirran tuntumaan. Tenetinvirta tarjoaa erinomaiset puitteet kalastamiselle ja veneilylle sekä luo yhteyden Nuasjärvelle ja isommille vesille. Härkökiven asuinalueella Vuokatin ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet ovat aivan kotiovellasi.

Rakenna oma kotisi Vuokatin sydämeen

Härkökiven asuinalueella voit toteuttaa unelmasi omasta kodista luonnonläheisessä ympäristössä. Tonttitarjonta mahdollistaa monenlaiset asumisratkaisut, olipa haaveissasi omakotitalo tai vaivaton rivitaloasuminen. Härkökiven sijainti Vuokatin palveluiden äärellä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Tutustua alueeseen kuvien kautta ja saat paremman käsityksen siitä, millaista on asua tässä luonnonläheisessä ympäristössä.

Näkymä Vuokatinvaaralta Nuasjärvelle

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Rakentajan polku kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista ja vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon sekä kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Ota yhteyttä

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis