Auringonlasku, lumihanki ja puita

Kurssien maksutavat

Kurssimaksun voi maksaa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin laskulla. Toivomme, että kurssimaksut maksetaan verkkopankin kautta. Kaikki mahdolliset alennukset ja seteleillä maksut on ilmoitettava ennen kurssien laskutusta.

Lukuvuosimaksu

Lukuvuosimaksu 183 €/lukuvuosi oikeuttaa opiskelemaan 1 – 4 viikkotunnin säännöllisesti kokoontuvilla kursseilla. Lukuvuosimaksua voi käyttää maksuvälineenä enintään 5 kurssille, joista kaksi voi olla teknisen työn kurssia. Lukuvuosimaksu ei käy maksuvälineenä lyhytkursseille, musiikin yksilöopetukseen eikä vesiliikuntaryhmiin.

Kurssimaksut laskutetaan koko lukuvuodelta syyslukukauden aikana.

Opintoseteli

Kansalaisopisto on saanut Opetushallitukselta erillistä opintoseteliavustusta maahanmuuttajien, työttömien, senioriväestön ja eläkkeellä olevien kurssimaksujen alentamiseen. Lisäksi opintoseteliin ovat oikeutettuja alhaisen pohjakoulutuksen omaavat sekä oppimisvaikeuksia kokevat henkilöt. Opintosetelin arvo on 15€ ja sen voi saada yhden kerran lukuvuodessa. Setelit myönnetään toimistoon ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumisjärjestyksessä, seteleitä on rajallinen määrä.

Työnantajan tarjoamat edut

E-passi ja Smartum.

Harrastepassi

10 € alennus yhdestä kurssista Sotkamossa 6.-8. -luokkalaisille ja Kuhmossa 6-18 -vuotiaille.

Senioripassi (Kuhmo)

Voi käyttää maksuvälineenä yhdelle kurssille pois lukien musiikin yksilöopetus.

Kaikukortti

Kaikukortti oikeuttaa yhteen ilmaiseen kurssiin.

Kaikukortilla ei voi hankkia kurssipaikkoja verkkoilmoittautumisen kautta, vaan soittamalla toimistolle. Kerro oman Kaikukorttisi numero, kun hankit kurssipaikkaa.

Lisätietoa Kaikukortista osoitteesta www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Alennukset

Sisaralennus 10 % (1. sisarus koko maksu, seuraavat –10 % perushinnasta).