Auringonlasku, lumihanki ja puita

Kurssien maksutavat

Kurssimaksun voi maksaa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin laskulla. Toivomme, että kurssimaksut maksetaan verkkopankin kautta. Kaikki mahdolliset alennukset ja seteleillä maksut on ilmoitettava kansalaisopiston toimistoon ennen kurssien laskutusta.

Lukuvuosimaksu

Lukuvuosimaksu 199 €/lukuvuosi oikeuttaa opiskelemaan 1 – 4 viikkotunnin säännöllisesti kokoontuvilla kursseilla. Lukuvuosimaksua voi käyttää maksuvälineenä enintään 5 kurssille, joista kaksi voi olla teknisen työn kurssia. Lukuvuosimaksu ei käy maksuvälineenä lyhytkursseille, musiikin yksilöopetukseen, keilaukseen eikä vesiliikuntaryhmiin.

Lukuvuosimaksu laskutetaan, eikä maksamiseen voi käyttää muita maksuvälineitä.

Lukuvuosimaksun käyttöönotto tapahtuu ottamalla yhteyttä kansalaisopiston toimistoon.

Opintoseteli

Kansalaisopisto on saanut Opetushallitukselta erillistä opintoseteliavustusta työttömien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien, oppimisvaikeuksia kokevien ja eläkkeellä olevien kurssimaksujen alentamiseen. Opintosetelin arvo on 15€ ja sen voi saada yhden kerran lukuvuodessa. Setelit myönnetään toimistoon ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumisjärjestyksessä. Seteleitä on rajallinen määrä ja niitä ei voi varata.

Työnantajan tarjoamat edut

Epassi ja Smartum.

Harrastepassi

10 € alennus yhdestä kurssista Sotkamossa 6.-8. -luokkalaisille ja Kuhmossa 6-17 -vuotiaille.

Senioripassi (Kuhmo)

Voi käyttää maksuvälineenä yhdelle kurssille pois lukien musiikin yksilöopetus. Senioripassilla maksaminen vaatii henkilökohtaisen käynnin Kuhmon kaupungintalon infossa, jossa kurssimaksu kirjataan suoritetuksi.

Kaikukortti

Kaikukortti oikeuttaa yhteen ilmaiseen kurssiin.

Kaikukortilla ei voi hankkia kurssipaikkoja verkkoilmoittautumisen kautta, vaan soittamalla toimistolle. Kerro oman Kaikukorttisi numero, kun hankit kurssipaikkaa.

Lisätietoa Kaikukortista osoitteesta www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Alennukset

Sisaralennus 10 % (1. sisarus koko maksu, seuraavat –10 % perushinnasta).