Businesmies tekee töitä tietokoneelle.

Etenijä – yrityspalveluseteli

Sotkamon kunnan Etenijä – Yrityspalveluseteli on avain menestyksellisen yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tavoitteenamme on tarjota yrityksille mahdollisuus hyödyntää laadukkaita asiantuntijapalveluita sekä tukea liiketoiminnan kasvua ja innovaatioita. Lue lisää ja hyödynnä mahdollisuutesi!

Yrityspalvelusetelin tarkoitus

Sotkamon kunnan myöntämän Etenijä – Yrityspalvelusetelin tarkoituksena on vauhdittaa alueemme yritysten liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä, kansainvälistymistä, tuotekehitystä sekä innovaatiotoimintaa. Yrityspalvelusetelin avulla yrityksen käyttöön voidaan hankkia laadukasta, ulkopuolista osaamista ja erilaisia asiantuntijapalveluita. Seteli täydentää muita julkisrahoitteisia asiantuntijapalveluita ja samalla edesauttaa yksityisten yrityspalvelumarkkinoiden kehittymistä Sotkamossa ja lähiseuduilla.

Bisnesmiehet kättelevät

”Tavoitteenasi on kehittää yrityksesi liiketoimintaa ulkopuolelta ostettavien asiantuntijapalveluiden avulla.”  – Yhdessä löydämme ratkaisun, joka sopii juuri sinun ainutlaatuisiin tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yrityspalvelusetelin kohderyhmä

Yrityspalveluseteli voidaan myöntää yritykselle, riippumatta yhtiömuodosta, kunhan yrityksellä on y-tunnus. Yrityksen kotipaikka tulee olla Sotkamo tai yrityksellä tulee olla kiinteä toimipaikka Sotkamon kunnan alueella. Yrityksen toiminnan tulee olla päätoimista ja kannattavaa tai saavuttaa edellytykset jatkuvaan ja kannattavaan liiketoimintaan yrityspalvelusetelillä tehtävien toimenpiteiden ansiosta.

Hankittavat palvelut

Yrityspalvelusetelillä rahoitetaan yrityksen kehittämistoimenpiteitä. Kehittämistoimenpiteillä tarkoitetaan yritykseen pitkäkestoisesti vaikuttavia, strategisesti merkittäviä ja yrityksen toiminnan uudistamista tukevia toimia. Yrityspalvelusetelillä voidaan hankkia monenlaisia asiantuntija- tai konsultaatiopalveluita, jotka kattavat muun muassa digitaalisen osaamisen lisäämisen, henkilöstöasioiden kehittämisen, kansainvälistymisen suunnittelun, lakipalvelut, markkinoinnin ja viestinnän kehittämisen, omistajanvaihdokset, rahoitus- ja investointihakemusten laatimisen, talousosaamisen kehittämisen, tuotesuojaukset, IPR ja patenttiasiat, tuotteistamisen ja palvelumuotoilun sekä yrityksen johtamisen kehittämisen.

Huomioithan, että palveluseteliä ei myönnetä yrityksen normaalin toiminnan rahoitukseen, markkinointiin tai investointeihin. Lisätietoja saat ohjeistuksestamme.

Yrityspalvelusetelin arvo

Etenijä – Yrityspalvelusetelin arvo voi olla 500-4000 euroa. Maksimisumma voi koostua yhdestä tai useammasta palvelukokonaisuudesta kalenterivuoden aikana. Yhdelle yritykselle voidaan kalenterivuoden aikana myöntää kunnan tukiosuutta yhteensä korkeintaan 3200 euroa. Yrityspalvelusetelin hakijalle jää omavastuuosuudeksi 20 prosenttia tuettavan palvelun arvosta.

Valitse kehittämistoimenpiteeseesi soveltuva palveluntuottaja

Kun tiedät yrityksesi kehittämistarpeet, on aika valita palveluntuottaja, joka voi auttaa sinua liiketoimintasi kehittämisessä. Käytössäsi on laaja valikoima ammattitaitoisia asiantuntijoita eri aloilta, jotka ovat valmiina tukemaan yrityksesi kasvua ja menestystä. Valitse alla olevista palveluntuottajista juuri se, joka vastaa parhaiten kehittämistoimenpiteidesi tarpeita.

Näin pääset askeleen lähemmäksi liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamista. Onnea matkaan!

Yrityspalvelusetelin hakeminen

Nyt kun olet määritellyt yrityksesi kehitystarpeet, valinnut sopivan palveluntarjoajan ja perehtynyt ohjeisiin, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja täyttää yrityspalvelusetelin hakemus.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa, ja se vie sinut lähemmäs tarvitsemaasi tukea ja palveluita. Muista, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua hakemuksen täyttämisessä.

Huomioithan, että loma-aikoina hakemusten käsittelyaika saattaa olla pidentynyt, joten suosittelemme täyttämään hakemuksen ajoissa saadaksesi tarvitsemasi palvelut nopeasti.

Liity Palveluntuottajaksi

Jos tarjoat korkealaatuisia asiantuntijapalveluita ja olet kiinnostunut yhteistyöstä, olet juuri oikeassa paikassa. Täältä voit hakeutua palveluntuottajaksi ja tarjota osaamistasi yrityksille, jotka etsivät tukea liiketoimintansa kehittämiseen.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa ja ohjeita siitä, miten voit liittyä mukaan ja tarjota asiantuntemustasi yrityksille.

Ota yhteyttä