Snowpolis rakennus ulkoapäin kuvattuna.

Snowpolis toimitilat

Snowpolis on ainutlaatuinen kohtaamispaikka, jossa innovaatio, luovuus ja liiketoiminta yhdistyvät puhtaan luonnon ja monipuolisen harrastus- ja lomamaailman kanssa. Snowpoliksen toimitilat tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön yrityksille, jotka haluavat luoda, kehittää ja laajentaa liiketoimintaa. Tervetuloa inspiroivaan toimintaympäristöön, jossa menestys ja kasvu ovat arkipäivää.

Snowpoliksen toimitiloissa tehokasta yhteistyötä

Snowpolis on matkailuun, hyvinvointiin sekä liikuntaan erikoistunut teknologiakylä, joka innostaa, kannustaa ja mahdollistaa yritysten menestyksen ja lisää toimintaympäristöllään alueen vetovoimaa ja kilpailukykyä.

Snowpolis tarjoaa monipuolisia ja modernia toimitilaa yrityksille. Nämä tilat ovat enemmän kuin vain paikka työskentelylle; ne ovat innovaation kotipesä, jonka toimintaa ohjaavat tuloksellisuus, toiminnan merkityksellisyys ja intohimo.

Snowpolis tarjoaa yrityksille nykyaikaiset toimitilat.

Snowpoliksen modernit ja monipuoliset tilat tukevat yritysten, koulutuksen ja tutkimuksen yhteistyötä. Yrityksien lisäksi alueella toimii aktiivisesti Jyväskylän yliopiston liikuntateknologian yksikkö. Täällä luodaan uusia innovaatioita ja edistetään yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Inspiraatiota luonnosta ja teknologiasta

Snowpolis on inspiraation lähde. Täällä ympäröivä luonto ja moderni teknologia kohtaavat, luoden ainutlaatuisen ympäristön, joka kannustaa luovuuteen ja menestykseen. Liittymällä Snowpoliksen yhteisöön saat mahdollisuuden löytää inspiraatiota Vuokatin sydämestä ja olla osa innovaatioiden tulevaisuutta.

Snowpolis rakennus ulkoapäin kuvattuna.

Tule osaksi Snowpoliksen menestystarinaa

Liity mukaan Snowpoliksen yhteisöön ja ota ensimmäinen askel kohti innovaatioiden ja menestyksen huippua. Ota rohkeasti yhteyttä ja tutustu siihen, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ota yhteyttä

Huotari Päivi

Toimistopäällikkö

Keskusvaaliltk:n sihteeri, tontit, Snowpolis