Snowpolis toimitilat & alueen teollisuustontit

Snowpoliksen toimitilat

Snowpolis on matkailuun, hyvinvointiin sekä liikuntaan erikoistunut teknologiakylä, joka lisää toimintaympäristöllään alueen vetovoimaa ja kilpailukykyä. Toimintaa ohjaa tuloksellisuus, toiminnan merkityksellisyys ja intohimo. Matkailuun, hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut teknologiakylä lisää toimintaympäristöllään alueen vetovoimaa.

Snowpolis Vuokatti on laadukas sekä ainutlaatuinen puhtaan luonnon ja maamme monipuolisimman harrastus- ja lomamaailman keskellä toimiva teknologiapuisto. Snowpoliksessa yritykset, koulutus ja tutkimus toimivat saman katon alla. Yrityksien lisäksi alueella toimii aktiivisesti Jyväskylän yliopiston liikuntateknologian yksikkö.

Snowpolis tarjoaa yrityksille tai yksiköille nykyaikaiset toimitilat. Niin arkkitehti- kuin maisemasuunnittelussa on lähtökohtana ollut alusta saakka Snowpolis-tilojen ja rakentamisen sovittaminen Vuokatin ympäröivään luontoon. Jos olet kiinnostunut tilojen vuokraamisesta, ota yhteyttä Päivi Huotariin 0447502212.

Teollisuustontit

Sotkamon kunta myy Tenetinvirran teollisuusalueella sijaitsevia teollisuustontteja. Sotkamon keskustan ja Vuokatin välimaastossa sijaitsevilla tonteilla on asiaankuuluva infra, kuten vesi- ja viemäriliittymät sekä asfaltoitu katuverkosto. Tontit ovat noin 1200-4400m² kokoisia, joskin tontteja voidaan yhdistellä yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Tonttien myyntihinta 9500€/tontti. Tutustu tontteihin tarkemmin Tonttipörssistä.

Tenetinvirran teollisuusalueella sijaitsevia teollisuustontteja.
Kuva: Valtteri Mulkahainen