Kuvituskuvassa Leikitään Pikku Kakkosta tapahtuma

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue vierailee tänä kesänä Sotkamossa

Tuleva kesä on taas täynnä seikkailuja, kun Leikitään Pikku Kakkosta -kiertue lähtee matkaan kuudelle paikkakunnalle. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on kutsunut Pikku Kakkosen kylään Savonlinnaan, Mikkeliin, Sotkamoon, Suomussalmelle, Pietarsaareen ja Seinäjoelle. Ja nyt haluamme kutsua kaikki mukaan viettämään unohtumatonta kesäpäivää kanssamme!

Pikku Kakkonen, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja sen paikallisyhdistykset tuovat paikkakunnille kolmituntisen, koko perheen yhteiseksi iloksi suunnitellun Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuman, jonka kruunaa televisioon taltioitava konsertti. Koko perheen piknik-tapahtuma on esteetön ja siihen on vapaa pääsy.

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät tapahtumiin monipuolista tekemistä omien alueiden toimijoiden kanssa. Kunkin paikkakunnan tarjoamat elämykset luovat tapahtumiin oman uniikin tunnelmansa. Tapahtumissa lapset pääsevät myös tapaamaan Pikku Kakkosesta tuttuja suosikkihahmojaan.

Tapahtuma huipentuu Leikitään Pikku Kakkosta -konserttiin, jossa Pikku Kakkosen Nalle, Leikki-Heikki ja tutut juontajat laulavat ja leikkivät Leikkiorkesterin säestämänä. Leikkiorkesteri, kapellimestarinaan Tuomo Rannankari esittävät niin vanhoja kuin uudempiakin lastenlauluja. Tässä konsertissa saa laulaa, tanssia ja leikkiä mukana!

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertueen aikataulu ja paikkakunnat

  • la 29.6.2024 Kyrönniemen urheilukenttä, Savonlinna. Tapahtuma klo 15-18, konsertti klo 16.
  • su 30.6.2024 Tykkipuisto, Mikkeli. Tapahtuma klo 15-18, konsertti klo 16.
  • ti 2.7.2024 Salmelan Senioripuisto, Sotkamo. Tapahtuma klo 16-19, konsertti klo 17.
  • ke 3.7.2024 Jätkänpuisto, Suomussalmi. Tapahtuma klo 16-19, konsertti klo 17.
  • pe 5.7.2024 FC United jalkapallokenttä, Pietarsaari. Tapahtuma klo 16-19, konsertti klo 17.
  • la 6.7.2024 Törnävän Piiri, Seinäjoki. Tapahtuma klo 15-18, konsertti klo 16

Tapahtumien aikana nähtävät Leikitään Pikku Kakkosta -konsertit taltioidaan ja ne nähdään Pikku Kakkosessa ja Yle Areenassa elokuusta 2024 lähtien.

Lisätietoa Leikitään Pikku Kakkosta -kiertueesta löytyy myös Pikku Kakkosen Facebookista ja Instagramista.

Lisätietoa

Ajankohtaista

Sotkamon Huumorifestivaalilla paikallista ja vierailevaa huumoria eri muodoissaan 27.-30.6.2024

Sotkamon Huumorifestivaali järjestetään toisen kerran 27.-30.6.2024. Saamme vieraaksi esiintyjiä niin musiikin, teatterin,…

Ikäihmisten henkilökorttikampanja Sotkamossa

Sotkamon kansalaisopisto järjestää kurssin, jossa ikäihmisiä aktivoidaan hakemaan henkilökortti. Huhtikuun 16. päivä klo 1…

Kulttuuri- ja museotoimen avustukset haettavana

Sivistystoimen lautakunta päätti kokouksessa 18.1.2024 § 13, että kulttuuri- ja museotoimen yleisavustukset ovat haettavan…

Koko Perheen Luisteluilta 8.3.2024

Hauska ja liikunnallinen koko perheen luisteluilta järjestetään klo 18-20 Hiukan Stadionilla.