Rakenna kotipesä Sotkamoon

Tervetuloa asukkaaksi Sotkamoon – kuntaan, josta löydät kaikki ainekset muitta mutkitta sujuvaan elämään!
Sotkamossa voit toteuttaa haaveesi oman kodin rakentamisesta upeissa kainuulaisissa maisemissa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tontteja, joilla voit asua juuri niin kuin haluat. Voit valita omakotitalotontin Sotkamon keskustan ja Vuokatin palveluiden ääreltä tai nauttia lomasta omalla lomatontillasi Vuokatin upeissa maisemissa. Riippumatta valinnastasi, asuinsijasi on aina luonnon läheisyydessä, ja ympärilläsi avautuvat vuodenajasta riippumattomat harrastusmahdollisuudet.

Nivun asuinalue ilmasta kuvattuna.

Omakotitontit

  • Myytävissä olevien tonttien koot vaihtelevat noin 1200 – 1800 m²
  • Tonttien hinnat keskimäärin 9000 € – 37500€
  • Tontit varataan ottamalla yhteyttä Päivi Huotariin 0447502212
  • Tontin ostamisen lisäksi vuokraamme tontteja

Tutustu vapaisiin tontteihin tarkemmin

Leivolanlahti

Leivolanlahti -viihtyisä, luonnonläheinen ja loistava sijainti

Leivolanlahden alueen suunnittelussa on otettu huomioon viihtyisät ja turvalliset ympäristöt lapsille, monipuoliset ulkoilumaastot sekä helppo pääsy kouluihin, kauppoihin ja vapaa-ajan palveluihin.

Unelmien kotipesä rakentuu keskelle kumpuilevaa maastoa, jossa kaunis luonto ja monenlainen vapaa-ajan tekeminen löytyy aivan kotiovelta.

Kuvituskuvassa Maisemakallion loma-asuntoalue ilmasta kuvattuna.

Maisemakallio -uusi loma-asuntoalue Vuokatinvaaralla

Maisemakallion loma-asuntoalue on Vuokatin monipuolisiin palveluiden ja aktiviteettien välittömässä läheisyydessä Vuokatinvaaran juurella.

 

Näkymä Vuokatinvaaralta kohti Nuasjärveä.

Mistä lähteä liikenteeseen oman talon rakennuksessa?

Talon rakentaminen on elämäsi kenties suurin projekti. Täältä löydät rakentajan polun, joka kertoo, miten toteutat haaveesi omasta kodista. Rakentajan polku vie sinut askel askeleelta tontin ostosta valmiiseen taloon ja kertoo, mitä lupia ja muita papereita matkan varrella pitää hankkia.

Äiti ja kaksi lasta pilkillä.

Uudet sotkamolaiset

Sotkamossa arjen lomafiilis syntyy sykähdyttävistä luonnon mahdollisuuksista, tarpeenmukaisista ja toimivista palveluista sekä kokoonsa nähden hu…

Varhaiskasvatuksen opettaja pitämässä opetustuokiota luonnossa.

Jälkikasvulle päivähoitoa, koulua ja tekemistä

Sotkamo on lapsiystävällinen monipuolisten mahdollisuuksien kunta, jossa lapsilla ja nuorilla on hyvä elää turvallista arkea, kasvaa, oppia ja vo…

Valotaidefestifaalin sisäänkäynti Hiukan harjuilla, jossa upeat männyt loistavat punaisena.

Tekemistä vapaa-aikaan hulppeissa puitteissa

Sotkamossa vapaa-aika rakentuu niistä lukemattomista arjen hyvinvoinnin mahdollisuuksista, joita monipuolinen ja elävä kuntamme tarjoaa. Kunnan tuo…