Sotkamo 375 vuotta -sävellyskisa

Sotkamon kunta julkistaa kaikille avoimen sävellyskilpailun pitäjän täyttäessä 375 vuotta. Kilpailussa haetaan Sotkamon kunnan omaa sävellystä, joka kuvastaa Sotkamoa ja sotkamolaisuutta. Musiikkityyli voi olla säveltäjän itsensä valitsema.

Sävellyskilpailun säännöt

Sotkamo-aiheinen sävellyskilpailu on valtakunnallinen ja kaikille avoin. Kilpailuun voi osallistua sävellyksellä, joka on alkuperäinen ja aiemmin julkaisematon. Sävellykset arvioi raati, jonka puheenjohtajana toimii musiikkijournalisti ja dokumentaristi Tommi E. Virtanen.

Raadin valitsemat sävellykset julkaistaan Oskari-kaalassa, joka järjestetään Sotkamossa 1.12.2022.

Sävellyskilpailun pääpalkintona on 1 000 euroa. Raati voi harkintansa mukaan jakaa myös pienempiä palkintoja sekä kunniamainintoja.

Sävellyskilpailun säännöt

1. Kilpailun pääpalkinto on 1 000 euroa. Raati voi harkintansa mukaan jakaa myös pienempiä palkintoja sekä kunniamainintoja. Pääpalkinto ei ole verovapaa.

2. Raadin valitsemat sävellykset julkistetaan Oskari-kaalassa 1.12.2022.

3. Sävellyksellä tulee olla nimi. Kilpailuun voi osallistua useammalla sävellyksellä.

4. Sävellysten tulee kuvastaa Sotkamoa tai sotkamolaisuutta.

5. Raati kuuntelee kaikki sävellykset ja valitsee niistä voittajasävellyksen. Lisäksi raati päättää mahdollisista pienemmistä voitoista sekä kunniamaininnoista.

6. Kilpailuaika on käynnissä ja päättyy 31.8.2022. Kaiken materiaalin tulee olla perillä määräaikaan mennessä.

7. Sävellykset lähetetään sähköpostitse Sotkamon kuntaan osoitteeseen sotkamo375savellys@sotkamo.fi. Sähköpostissa tulee olla säveltäjän nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Vaihtoehtoisesti sävellyksen voi tuoda tai postittaa kirjekuoressa Sotkamon kuntaan (Markkinatie 1, 88600 Sotkamo) nuotitettuna ja äänitettynä. Tällöin kirjekuoressa on oltava mukana muistitikku, josta materiaali on sähköisesti ladattuna. Sähköpostiin tai mahdolliseen kirjekuoreen aiheeksi merkintä ´Sävellys 375´.

Lisätietoja:
Kultturituottaja
Marko Karvonen
marko.karvonen@sotkamo.fi
0440895033