Hevisaurus esiintyy keikalla.

Lapsiperheiden toiveita on kuultu – Hevisaurus Sotkamoon 24.7.2024

RÄYH! Sotkamon kesässä 2024 nähdään kaikkien lapsiperheiden suosikki, kovasti Sotkamoon toivottu Hevisaurus. Konsertti järjestetään Sotkamo-päivänä 24.7.2024 ja liput tulevat myyntiin alkuvuodesta 2024. Sotkamon kuntastrategian mukaisia arvoja, kuten lapsiystävällisyys, toteutetaan kaikessa Sotkamon kunnan toiminnassa kulttuuritoimi mukaan lukien.

Neljän dinosauruksen ja yhden lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Hevisaurukset ovat herättäneet mielenkiintoa myös Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardissa vuonna 2013. Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta!

Ja RÄYH!!! Neljän vuoden julkaisutauko on ohi ja Hevisauruksen uusi sinkku Hevimetallisarvet julkaistiin juuri tämän joulukuun alussa!

Hevisaurus esiintyy Sotkamo-päivän koko perheen konsertissa Sotkamon pesäpallostadionilla ja toteuttaa näin lapsiperheiden pitkän odotuksen.

Lisätietoja

Ajankohtaista

Koko Perheen Luisteluilta

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue vierailee tänä kesänä Sotkamossa

Tuleva kesä on taas täynnä seikkailuja, kun Leikitään Pikku Kakkosta -kiertue lähtee matkaan kuudelle paikkakunnalle. Mann…

Hiukan elämysvalot uudenvuodenaattona

Hiukan elämysvalot loistavat uudenvuodenaattona klo 18 alkaen tasatunnein aina puoleen yöhön saakka.

Sotkamon kunnan moottorikelkkareitit ovat tästä päivästä alkaen maksullisia

PÄIVITYS 12.12.2023: Metsähallituksen uralupaa ei erikseen tarvitse hankkia, kun kunnan uralupa on maksettu. Pyydämme …