Kuvituskuvassa Leikitään Pikku Kakkosta tapahtuma

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue Sotkamossa 2.7.

Pikku Kakkonen, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Sotkamon paikallisyhdistys tuovat Sotkamoon kolmituntisen, koko perheelle suunnatun Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuman, jonka kruunaa televisioon taltioitava konsertti.

Koko perheelle suunnattu piknik-tapahtuma järjestetään Salmelan Senioripuistossa 2.7.2024 klo 16-19, konsertti alkaa klo 17. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on esteetön.

Luvassa on Sotkamon kunnan, MLL:n Sotkamon paikallisyhdistyksen ja muiden alueen toimijoiden yhteistyössä järjestämää monipuolista tekemistä. Lapsilla on mahdollisuus päästä tapaamaan Pikku Kakkosesta tuttuja suosikkihahmojaan. Tapahtuman loppuhuipennuksena on Leikitään Pikku Kakkosta -konsertti, jossa Pikku Kakkosen Nalle, Leikki-Heikki ja ohjelmasta tutut juontajat laulavat ja leikkivät Leikkiorkesterin säestämänä. Leikkiorkesteri, kapellimestarinaan Tuomo Rannankari, esittää konsertissa niin vanhoja kuin uudempiakin lastenlauluja. Konsertissa saa laulaa, tanssia ja leikkiä mukana.

Tapahtumasta taltioitava konsertti on nähtävissä Pikku Kakkosessa ja Yle Areenassa elokuusta 2024 lähtien. Lisätietoa Leikitään Pikku Kakkosta -kiertueesta on saatavilla myös Pikku Kakkosen Facebookista ja Instagramista.

Tervetuloa viettämään taatusti ikimuistoista kesäpäivää kanssamme!