Hiukan latuja ja latukone

Liikunta-alueet tiedottaa, Joulun loma-ajan alueiden kunnossapito

Hiihtolatuja, luistelualueita ja muita talvireittejä kunnostetaan säännöllisesti myös joulun loma-aikana.

Luistelualueet ovat olleet kovassa käytössä jo pidempään. Luistelualueita kunnostetaan päivittäin pääsääntöisesti aamuisin.
Talvireitit pyöräilyyn ja kävelyyn ovat käyttökunnossa Leivolassa, Katinkullassa ja Pöllyvaarassa. Nämä reitit tarjoavat mahdollisuuden nauttia talvisista maisemista ja ulkoilusta myös jaloin tai polkupyörällä

Haluamme tarjota hyvät olosuhteet talvisiin aktiviteetteihin myös joulun loma-ajalla, joten hiihtolatujen, luistelualueiden ja talvireittien kunnossapito jatkuu aktiivisesti koko joulunajan.
Sotkamon kunta huoltaa hiihtolatuja ja luistelualueita päivittäin, mutta poikkeuksena jouluaatto 24.12.2023, jolloin huoltoa ei ole. Kokenut huoltohenkilökuntamme tekee parhaansa varmistaakseen, että liikuntapaikkojen kunto tarjoaa hyvät olosuhteet monipuoliseen liikkumiseen.
VuokattiSport kunnostaa hiihtolatuja päivittäin myös joulun loma-aikana.

Muistutuksena, että Hiukan kota on varattava ennakkoon. Virastotalo on suljettu joulun aikaan 23.12.2023-1.1.2024. Jos haluat varata kodan tälle aikavälille, on varaus tehtävä ja avain noudettava viimeistään 22.12.2023 klo 15 mennessä.

Ajankohtaisen liikuntapaikkojen kunnossapidon tilanteen voit tarkistaa aina osoitteesta: https://sotkamovuokatti.fluentprogress.fi/outdoors/

Lisätietoja:
Ari Pöllänen
Työnjohtaja
Sotkamon kunta
ari.pollanen@sotkamo.fi
puh. 0447502703