Kännykkä, jossa on avoinna Sotkamo app.

Sotkamo App – Sotkamon tapahtuma-applikaatio on julkaistu

Sotkamo App – tapahtumien koti – on julkaistu iOS- ja Android-järjestelmien puhelimille. Se on ladattavissa sekä Google Play- että iOS-kaupoista sekä QR-koodin kautta. Applikaatiossa näkyvät tapahtumat aikajärjestyksessä, jolloin niitä on helppo selata. iPhonen käyttäjille tapahtumat näkyvät aikajärjestyksessä aivan lähipäivinä. Tapahtumia hakiessa voi valita pelkät kulttuuri- ja viihdetapahtumat, urheilutapahtumat tai elokuvat. Vaihtoehtoisesti voi selata myös kaikkia tapahtumia samassa näkymässä.

Tapahtumien lisäksi applikaatiossa ovat omat osionsa myös uusimmille tapahtumauutisille sekä nähtävyyksille. Applikaatiossa on myös asumiseen liittyvä sivu, josta löytyvät linkit, kun haluaa tietoa uusille asukkaille tai tontteihin ja rakentamiseen liittyen.

”Sotkamo Appia kehitetään edelleen ja sinne lisätään tulevia tapahtumia ja uutisia. Tällä hetkellä applikaatiosta puuttuu vielä useita Sotkamon tapahtumia, mutta niitä lisätään sinne jatkuvasti”, kertoo Sotkamon kulttuurituottaja Marko Karvonen. Kun haluat tapahtumasi mukaan Sotkamo Appiin, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen marko.karvonen@sotkamo.fi tai soittaa numeroon +358 44 089 5033.

Applikaatioon tulee lähiviikkojen aikana kehitysversioita siten, että tapahtumista pääsee klikkaamaan itsensä suoraan lippukauppoihin tai yrityksen omille sivuille sekä osoitteesta siirtymään suoraan karttapalveluun.

Sotkamo App palvelee niin Sotkamossa asuvia kuin myös matkailijoita sekä tapahtumista tietoa hakevia. ”Sotkamon kunta haluaa olla panostamassa tapahtumiin vahvasti ja tämä applikaatio on jokaiselle sotkamolaiselle ja Sotkamon ystävälle hyvä keino pysyä ajan tasalla siitä, mitä kunnassa tapahtuu”, kertoo Sotkamon Sivistysjohtaja Merja Ojalammi.

Tällä hetkellä Sotkamo Appista löytyy muun muassa Club For Fiven keikka, joka järjestetään Suomen luonnon päivänä 27.8.2022 Hiidenportin kansallispuistossa sekä Sotkamo-päivänä 24.7.2022 järjestettävä konsertti, jossa esiintyvät discokuningatar Eini ja suomalaisen kitarapopin pioneeri, Suomirokkia-biisillä kaiken kansan suosioon noussut Aknestik, joka kokoaa uudelleen rivinsä yhteen Sotkamoon. Lisäksi sieltä löytyy muun muassa Sotkamon Jymyn kotiottelut, marraskuussa järjestettävät Kainuun kirjamessut sekä maankuulut Napiksen tanssit. Myös elokuville on tulossa oma osionsa.

Sotkamo Appia markkinoidaan yhdessä sotkamolaisten sekä alueen yrittäjien ja muiden toimijoiden kanssa. Muun muassa majoitusliikkeisiin tulee näkyville QR-koodi, jota kautta pääsee nopeasti lataamaan applikaation. Lähiviikkojen aikana järjestetään henkilöille, joille applikaatioiden käyttäminen ei ole tuttua, tilaisuuksia, joissa opastetaan applikaation lataaminen omalle puhelimelle sekä applikaation käyttöä. Applikaatioon voi asiakas joko rekisteröityä tai käydä siellä vieras-statuksella.

Sotkamo App on kehitetty yhteistyössä Rok App´s Teamin kanssa. RokApp on yritys, joka on syntynyt intohimosta auttaa pienempiä yrityksiä sekä julkisia organisaatioita testaamaan ideoitaan mobiilisovelluksista.

Ajankohtaista

Sotkamon kansalaisopisto pureutui ekososiaaliseen sivistyskäsitykseen ja kestävään kehitykseen  ESKOA-hankkeessa

Sotkamon kansalaisopisto on osallistunut Meri-Pohjolan Opistopiirin ESKOA-hankkeeseen. Huhtikuun 2024 lopussa päättyneess…

Sotkamon kesässä viihdytään laajalla rintamalla

Sotkamossa kulttuuri ja urheilu lyövät kättä sulassa sovussa – se on suuri vahvuus Kainuun vahvasti kehittyvässä kunnassa….

Nälkämaan laulu ja siitä tehty video julkaistaan perjantaina 3.5.2024

Nälkämaan laulusta tehty sinfoninen metalliversio julkaistaan Spotifyssa ja muissa suoratoistopalveluissa heti puoliltaöin…

Sotkamon Huumorifestivaalilla paikallista ja vierailevaa huumoria eri muodoissaan 27.-30.6.2024

Sotkamon Huumorifestivaali järjestetään toisen kerran 27.-30.6.2024. Saamme vieraaksi esiintyjiä niin musiikin, teatterin,…