Verkkokauppa on julkaistu

Sotkamo on avannut verkkokaupan

Sotkamon kunta on avannut 4.4.2024 verkkokaupan. Verkkokauppaan pääsee Sotkamon kunnan verkkosivujen etusivulta löytyvästä linkistä tai osoitteesta verkkokauppa.sotkamo.fi.

Verkkokaupan tuotteet ja tilaaminen

Aluksi Sotkamon kunnan verkkokaupassa myydään Sotkamo-tuotteita, tapahtuma-lippuja ja Vuokatti-Ruka urheiluakatemian tuotteita. Tuotevalikoimaa laajennetaan muun muassa erilaisilla ajankohtaisilla tuotteilla ja kysynnän perusteella.

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä voi kuitenkin tehdä ostokset jatkossa nopeammin ja tarkastella aiempia tilauksia.

Sotkamon kunnan asiakaspalvelu lähettää toimitettavat tilaukset postitse, ja ne on mahdollista myös noutaa virastotalon asiakaspalvelupisteestä sen aukioloaikoina. Poikkeuksena Vuokatti-Ruka urheiluakatemian tuotteet, jotka myydään vain VRUA:n toimistolta noudettuna. Postitettavien tuotteiden hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut.

Tapahtumaliput saa ostotapahtuman yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lippu sisältää QR-koodin, joka toimii pääsylippuna tapahtumaan.