kuvituskuva

Sotkamo-teemainen käsityönäyttely on avoinna kirjastossa ja yleisö voi äänestää oman suosikkinsa

Sotkamon kunta on ylpeä ilmoittaessaan käsityökilpailun järjestämisestä, joka tuo esille paikallisen käsityötaituruuden monipuolisuuden. Kilpailuun osallistuneet työt ovat nyt nähtävillä Sotkamon kirjastossa kirjaston aukioloaikoina.

Käsityökilpailu on houkutellut osallistujia eri ikäryhmistä ja taustoista, ja nyt kaikki voivat tutustua näihin upeisiin luomuksiin kirjaston tiloissa. Kilpailutyöt on numeroitu, jotta kävijät voivat helposti tunnistaa ja äänestää suosikkinsa.

Yleisöllä on mahdollisuus osallistua äänestykseen ja äänestää omaa suosikkiaan suljetun lippuäänestysmenettelyn kautta. Äänestys antaa kävijöille mahdollisuuden vaikuttaa suoraan kilpailun tuloksiin ja tunnistaa mielestään ansioituneimmat käsityöt.

Näyttelyn tavoitteena on paitsi juhlistaa paikallista käsityötaitoa myös innostaa muita ilmaisemaan luovuuttaan. Kilpailutyöt kertovat tarinoita osaamisesta, omistautumisesta ja monipuolisesta käsityöperinteestä, joka kukoistaa Sotkamon kunnassa.

Tule tutustumaan näyttelyyn, ihastelemaan käsityötaituruutta ja antamaan äänesi suosikillesi! Näyttely on avoinna Sotkamon kirjastossa kirjaston aukioloaikoina.

Äänestysaika on 1.12.–30.12.2023, ja äänestää voi kirjaston aukioloaikana. Yleisöäänestyksen lisäksi kulttuuriraati valitsee oman voittajansa, tuoden esiin monipuolisen arvostelunäkökulman.

Ajankohtaista

Kirjastoauto poissa reiteiltä 20-21.2.

Jäläkiviisas huollossa.

Pysäkkitoiveita kirjastoautolle

Jäläkiviisas toivoo pysäkkitoiveita.

Kirjaston myöhästymisilmoitukset saatavissa sähköisenä

4.3. alkaen ensimmäisen myöhästymisilmoituksen voi saada myös tekstiviestinä tai sähköpostina.

Lukukoira Taikan käynnit kirjastossa peruttu