Monipuolinen salaattipöytä

Sotkamolaiset lapset ja nuoret saavat jatkossakin Apajan tuotantokeittiössä tehtyä maukasta ruokaa

Sotkamon kunnan ateriapalvelut tuottavat ateriapalveluita entiseen tapaan helmikuun hyvinvointialueen ateria- ja puhtauspalveluiden muutoksista huolimatta. Sotkamon kunnan varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukion sekä Kelan tukema opiskelijaruokailu ja henkilöstöruokailun ateriat valmistetaan edelleen Apajan tuotantokeittiössä. Viikoittain valmistetaan keskimäärin 18 600 annosta.

Sotkamossa kouluissa ja päiväkodeissa on totuttuun tapaan aterioitu Sotkamon kunnan ateriapalveluiden tuottamilla maukkailla aterioilla. Päiväkoti-ikäisille on valmistettu kaikki tarvittavat päivän ateriat: aamiaisesta lounaaseen ja välipalan kautta päivälliseen sekä vuoropäiväkodissa on tarjoillaan myös iltapala. Peruskouluissa nautitaan maksuttomasta välipalasta lounaan rinnalla. Lounas lukiossa rakennetaan siten, että se palvelee muun muassa aktiiviurheilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Kelan tukema opiskelijaravintolapalvelut opiskelijahintoineen on tuotettu Sotkamon kunnan ateriapalveluissa Apajan henkilöstöravintolassa ja nyt viime syksystä alkaen myös opiskelijaravintola Kultalusikassa, Vuokatissa opiskeleville Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Viikossa ateriapalvelut tuottavat keskimäärin noin 18600 annosta.

Hyvinvointialueen ateriapalveluiden muutokset eivät vaikuta  Sotkamon kunnan ateriapalveluihin tai sen tuotantoon, ja kunnan ateriapalvelut valmistavat edelleen kaikki ateriat ja välipalat kaikissa kunnan varhaiskasvatusyksiköissä, peruskouluissa ja lukiossa. Myös opiskelijaruokailu jatkuu hyväksi totuttujen mallien mukaisesti. Helmikuun alussa tapahtuvat muutokset Kainuun hyvinvointialueen ateriapalveluissa eivät siis vaikuta Sotkamon kunnan ateriapalveluiden tuotantoon.

Lisätietoja

Ajankohtaista

Sotekeskus 1 -hankkeen rakentaminen käynnistyy ja parkkialue poistuu käytöstä

Sotkamon kunnan rakennuttama ns. Sotekeskus 1 -hanke käynnistyy rakentamiseen liittyvillä valmistelutöillä viikon 31 alussa.

VOIMAANTULOKUULUTUS

MRL 200 § mukainen asemakaavan voimaantulosta ilmoittaminen

Sotkamon kunnalla varattavissa kaksi soutuvenettä

Sotkamon kunnalla on Eskonkadun päässä puistoalueen rannassa kaksi soutuvenettä, joita voi varata omaan käyttöönsä.

Kuurakadun ympäristön asemakaavan muutoksen hyväksyminen

MRA 94 § mukainen asemakaavan hyväksymistä koskevasta päätöksestä tiedottaminen