Kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen juhlavuoden konsertin back stagella.

Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen Vireä Viranhaltija 2022

Kajaanin Nuorkauppakamari palkitsi kunnanjohtaja Mika Kilpeläisen tänään Big Friday -tapahtumassa Vireäksi Viranhaltijaksi.

Kajaanin Nuorkauppakamarin tiedotteessa kunnanjohtajan valintaa Vireäksi Viranhaltijaksi perusteltiin muun muassa rohkeasta ja määrätietoisesta kunnanjohtamisesta, josta nostetaan esimerkkinä tuloveroprosentin laskeminen. Sotkamo 375 -juhlavuoden tapahtumissa Kilpeläinen edusti kuntaa ja oli esimerkillisesti tukemassa ja auttamassa tapahtumien toteuttamista tapahtumajärjestäjien kanssa. Kunnanjohtaja Kilpeläisen rooli oli tiedostettu elinvoimaisuuden, liike-elämän, liikunnan ja kulttuurin sekä uudisrakentamisen kehittämisessä.

Kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen Vireä Viranhaltija

Juuri palkittu Vireä Viranhaltija, kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen: ”Tällainen huomionosoitus tuntuu aina mukavalta. Koen, että tämä on yksi tunnustus meidän Sotkamon kunnassa monen vuoden ajan tekemästä suunnitelmallisesta kehitystyöstä. Asioita viedään yhdessä eteenpäin päättäjien ja työntekijöiden kanssa. Sotkamo on toimintaympäristö, joka ajaa ja ohjaa meitä kaikkia vireään ja virkeään toimintaan kaikilla tasoilla.”

Palkinnolla halutaan tuoda esille julkishallinnon työntekijöitä ja heidän saavutuksiaan. Vireän Viranhaltijan palkinnon saa ennakkoluulottoman asenteen omaava työntekijä esimerkillisestä työstä ja toiminnan uudistamisesta.

Lisätietoja
Vireä Viranhaltija 2022, kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen, mika.kilpelainen@sotkamo.fi, 0447502111