Sotkamoon perustettiin maailman ainoa matkatoimisto, jonka lomat ei lopu koskaan

Sotkamoon perustettiin matkatoimisto, jonka lomapaketit ovat aitoa all-inclusive arkea vuoden jokaisena päivänä. Parasta on, ettei loman päättymistä tarvitse pelätä. Ainutlaatuiset lomapaketit takaavat, että lomamoodi jatkuu joka päivä. Konsepti on Sotkamon kunnan kuntamarkkinoinnin uusi ratkaisu aiheuttaen markkinoilla mielenkiintoista uutta pöhinää ja varmistaa, että Sotkamo erottuu usein niin kädenlämpöisestä kuntamarkkinointigenrestä.

Viestintäkentässä erottuminen 2020 -luvulla on haastavampaa kuin kertaakaan aiemmin. Sotkamon kunta päätti, ettei aio olla yksi käden lämpöisistä kunnista, jotka markkinoivat kaunista luontoa, hyviä palveluita ja mukavia kuntalaisia. Sotkamo päätti kirkastaa Lomalla365 -markkinointikonseptiaan varmistaakseen erottuvuutensa kuntaviestintäkentässä. Markkinointia varten tehtiin mainosvideo, johon kannattaa tutustua ja varmistaa, että ääneen nauraminen ei aiheuta häiriötä ympäristössä.
Matkatoimiston johtajan roolin takaa löytyy Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen. Kutkuttava kampanjaidea vaati rohkeutta, heittäytymistä ja vahvaa uskoa: ”Meillä kun asiat tehdään usein hieman eri tavalla kuin muualla. Meillä uskalletaan ja tiedetään, että Sotkamo on Kainuun helmi, joka vetää uusia kuntalaisia puoleensa. Eikä pelkästään siksi, että meillä on kuntalaisille heittämällä tuplaten isomman kunnan palvelukokonaisuus, vaan myös siksi, että meillä ollaan rohkeita ja eteenpäin katsovia eikä pipo turhaan kiristä.”
Konsepti hyödyntää huumoria nostattaen ikimuistoistoisia lomamuistoja 70-80 -luvun seuramatkojen hengessä. Kampanjasivusto www.lomalla365.com kokoaa 365 päivää lomatunnelmaa ”Viiden tähden palvelut, pittoreskit naapurustot, henkeäsalpaava luonto, kilometrin pituinen rantaparatiisi, lyömättömät liikuntamahdollisuudet.. Sotkamo -se todellinen all-inclusive.” Lomalla365 -konsepti resonoi positiivista mielikuvaa yhdistäen Sotkamon kunnan sekä Vuokatin vahvuudet. Nyt Sotkamoon perustettu matkatoimisto kiteyttää nämä vetovoimatekijät asumisen vetovoimatekijöiksi eli matkatoimiston lomapaketeiksi, jotka eivät koskaan lopu. Come on Sotkamoon!

Lisätietoja
Matkatoimiston johtaja Mika Kilpeläinen
Sotkamon kunnanjohtaja
mika.kilpelainen@sotkamo.fi
0447502111